" .. در بازگشت از كليسا، جك از دوستش ماكس مي پرسد: «فكر مي كني آيا مي شود هنگام دعا كردن سيگار كشيد؟
ماكس جواب مي دهد: «چرا از كشيش نمي پرسي؟
جك نزد كشيش مي رود و مي پرسد: جناب كشيش، مي توانم وقتي در حال دعا كردن هستم، سيگار بكشم.
كشيش پاسخ مي دهد: «نه، پسرم، نمي شود. اين بي ادبي به مذهب است.
جك نتيجه را براي دوستش ماكس بازگو مي كند.
ماكس مي گويد: تعجبي نداره. تو سئوال را درست مطرح نكردي. بگذار من بپرسم.
ماكس نزد كشيش مي رود و مي پرسد: «آيا وقتي در حال سيگار كشيدن هستم مي توانم دعا كنم؟»
كشيش مشتاقانه پاسخ مي دهد: مطمئناًً، پسرم. مطمئناً.
" فراموش نكنيد :
پاسخي كه دريافت مي كنيد به شدت بستگي به پرسشي دارد كه پرسيده ايد
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
ﺍﺧﺘﻼﺳﮕﺮ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ !!
ﻭﺯﯾﺮ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻓﻨﻼﻧﺪ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﺸﻒ ﻓﺴﺎﺩ ﻣﺎﻟﯽ ﺍﺵ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎ ﺷﺪ .
ﺍﯾﻦ ﻭﺯﯾﺮ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﺑﻪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺩﻭﻟﺖ، ﺳﻪ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻭ ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺕ ﻓﻨﻼﻧﺪ ﺷﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺩ ﺑﺎ ﺳﻮﺀﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻭﺯﯾﺮ ﮐﺎﺑﯿﻨﻪ ﺑﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﺳﻪ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺷﺨﺼﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ.
ﺍﯾﻦ ﻭﺯﯾﺮ ﻓﻨﻼﻧﺪﯼ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎ ﮐﺮﺩ، ﺑﻠﮑﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯼ ﺩﺭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻭ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﺩ!
.
ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
4-5 سال پیش همرا پسرداییم رفتیم یکی از این ادارات دولتی واسه استخدام هر دوتامون لیسانس بودیم با معاون داشتیم حرف میزدیم تازه یکی هم سفارشمون کرده بود برگشت معاون رک پوست کنده گفت تو این یه هفته بیش از 400 نفر امدن حتی یکیش دکتری داشت میگفت ابدارچی نمیخواین من بیام گفت شما هم به فکر یه کار دیگه باشین
من الان 2 ماه خودم بیکارم دارم دیونه میشم اعصاب واسم نمونده تف تو این مملکت
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)