نوشته اصلی توسط tandis_m خيلي وقت بود آهنگاي چاوشي رو سر سري گوش ميدادم ولي اين كارش فوق العاده به دلم نشست آدم یاد عشق ناکام میندازه... حتی اگه خودت عشق ناکام نداشته باشی یاد عشق ناکام دیگران میندازدت
tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آهان اینو دانلود کردم... اسمش یاد آهنگ بندری و جناب خان میندازه آدمُ
تو فکرتم اما تو فکرشی باشه یه روز پشیمون میشی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط pirana آهان اینو دانلود کردم... اسمش یاد آهنگ بندری و جناب خان میندازه آدمُ گوش کن ببین چی میخونه مو به تن آدم سیخ میکنه
pirana
نوشته اصلی توسط Milad16+ گوش کن ببین چی میخونه مو به تن آدم سیخ میکنه باشه آخر شب
نوشته اصلی توسط pirana آدم یاد عشق ناکام میندازه... حتی اگه خودت عشق ناکام نداشته باشی یاد عشق ناکام دیگران میندازدت
نوشته اصلی توسط tandis_m فاز خوبی بود امشبم میرم توی همون فضا...
سلاااام
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana فاز خوبی بود امشبم میرم توی همون فضا... خيلييييييييييي خوب بود انقدر خوب كه دارم فكر ميكنم بخونمش نوشته اصلی توسط Shahin سلاااام سلاااااااااااام گل پسر چطوريييييييييييييي؟
نوشته اصلی توسط Shahin سلاااام بـــــــــــه سلام گل پسر چطوری یا بهتری؟ خوش میگذره؟ همه چی روالِ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 69 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 69 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن