ایران کجاست ؟؟؟
.
.
.
ایران جاییه که
مردمش پیاده تا کربلا میرن اما از روی پل عابر پیاده رد نمیشن...!
همه پادرد دارن
ایران کجاست ؟؟؟
.
.
.
ایران جاییه که
مردمش پیاده تا کربلا میرن اما از روی پل عابر پیاده رد نمیشن...!
همه پادرد دارن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
پیام تلفنی روحانی برای جهانگیری
.
.
.
.
.
.
.
.
اسحاق حواست باشه آمارکشته های حج رو دقیق در بیار یارانشونو قطع کنیم
مخاطب خاص اگه.گوه بازی در نمیاوردی
الان بچمون داشت تو انباری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کــ.ون دختر همسایه میزاشت
هیچ دقت کردید ، از وقتی که عزای عمومی اعلام شده ، تنها برنامه صداو سیما که پخش نشده
خندوانه است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی بقیه برنامه های صداوسیما کلا تو عزای عمومی بوده که نیاز به تغییر نداشته....!!!
اسم پروفایل خارجیا:
Jimmy butler
Tonny curney
Stefan curry
حالا اسم پروفایل ایرانیا:
تلخم مثل عرق سگی
شیطون بلای آقاش
قاسمم رو با دنیا عوض نمیکنم
من اونیم که سایه هم نداشت
دختره بابامم !
عبدالله مامانمم!
اصغر & جعفر!
پراید 89 بدون خط :|
دماسنج ماشین نوید اینام
تنها كاري كه ايرانيا توش باهم همكاري ميكنن چيه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
توجاده چراغ ميزنن كه پليس وايساده
اﻣﺮﻭﺯ دوس دخترﻣﻮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ، ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺶ
ﮔﻔﺘﻢ ﮐﺠﺎﯾﯽ؟؟
ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺑﻬﺖ ﺯﻧﮓ
ﻣﯿﺰﻧﻢ ... ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺶ، ﮔﻔﺘﻢ : ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﺍﺑﯽ ...!
ﻻﻣﺼﺐ ﺯﯾﺮﻩ ﺑﺎﺭ ﻧﻤﯽ ﺭﻓﺖ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﺍﻩ
ﺑﺮﻡ !
ﺍﯾﻨﺎ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ
ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺧﺮﻭﭘﻔﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩ
و قسم به دوستت دارم های خفه شده در گلو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و..........
وقت کمه و سرعت نتم اومده پایین نمیتونم همه ی دوستان عزیز رو تگ کنم، فقط اونایی که تو لیست دوستان بودن تگ شدن! خواستم قبل رفتم خداحافظی از همه ی دوستان عزیزی که اینجا دارم!البته ممکنه تا یه هفته دیگه بتونم باز هم بیام اینجا ولی احتمالا موقعیتش نیست، پس فعلا بدرود تا انشالله آینده ی نزدیک!
بدرود همگی!![]()
!?Who Cares؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و..........
وقت کمه و سرعت نتم اومده پایین نمیتونم همه ی دوستان عزیز رو تگ کنم، فقط اونایی که تو لیست دوستان بودن تگ شدن! خواستم قبل رفتم خداحافظی از همه ی دوستان عزیزی که اینجا دارم!البته ممکنه تا یه هفته دیگه بتونم باز هم بیام اینجا ولی احتمالا موقعیتش نیست، پس فعلا بدرود تا انشالله آینده ی نزدیک!
بدرود همگی!![]()
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)