خوب آخرین بیانیه
نمیدونم از کجا شروع کنم چون فک کنم همه چی رو میدونین در مورد زندگی من ولی خوب یه سری حرفا و توهین ها شد اینجا که واقعاً عصبی کرد منو و منم تو عمرم همچین حرفایی نشنیده بودم و جواب دادم و یه ساله داریم دعوا میکنیم و ...
خوب حالا چند خط ...
من اولی که اومدم این سایت هنوز فروم در کار نبود و وقتی فروم زده شد یه تاپیک زدم که مدیر اون زمان پاک کرد و ... تا رسیدیم به اینجا که پارسا ( parsa8 ) تاپیک کامینگ سون رو زد و منم بیکار که میشدم خبر میزدم و ... خوب دیدین حتماً این چند سال و نیاز به توضیح بیشتر نیست
پارسال قبل از جام جهانی حسین تاپیک زد و منم که میخواستم یه مدت دور باشم از همه چی ( حالا دلیلشم این بود که به زور میخواستن زنم بدن و منم گفتم تا خوشم نیاد و این حرفا و ... ) خلاصه سرتونو درد نیارم ما هم به قول امیر گفتنی 24 ساعته اینجا پلاس بودیم و سلطان اسپم اینجا شدیم ! طوری که 6 ماه ارسالم از 5 هزار تا رسید به 18 هزار تا ! ( البته 5 هزار تا ارسال فقط کامینگ سون بود )
تا اینکه رسیدیم به اون شب کذایی و اون قضیه با 3fide که فک کنم هموتن در جریانید و میدونید ه اتفاقی افتاد و بیانیه و خداحافظی و رفت و برگشت و فحش و افشاگری و زن گرفتنم و بعد عید و عصبانی شدم از دست herzeleid و .... تا رسید به اینجا
حالا که بر میگردم و نگاه میکنم میبینم از یه جهت خوب شد و از یه جهت نه
جهت خوب مساله این بود که با دختری که علاقه داشتم ازدواج کردم و خدا رو شکر از زندگیم راضیم ( اگه اینجا نمیدونم تو اون 6 ماه معلوم نبود زندگیم چی میشد )
اما جهت بد مساله این بود که خودمو کوچیک کردم و گفتم نت رو نباید جدی گرفت و الکی شوخی کردم و یه عده فک کردن خبریه و قض علی هذا ... تا رسیدیم به اینجا
من قسم میخورم تو زندگیم تا الان کسی جرات نکرده بهم توهین کنه چون اجازه ندادم ! حرفایی رو اینجا شنیدم که به قرآن تو زندگیم نشنیده بودم ولی گفتم بیخیال و گذشت کردم تا رسیدیم به اینجا که هر کسی بیاد توهین کنه و یه حرفی بزنه
البته تجربه خیلی خوبی شد که دیگه با کوچیکتر از خودم صمیمی نشم چه تو نت و چه دنیای واقعی وخودمو کوچیک نکنم و شخصتیمو حفظ کنم
من مهندس احسان تهرانی هستم و مدرکم ارشد مهندسی شیمی و مدیر ارشد یکی از شرکت خصوصی و بله اقا بله یه ساله سانتافه سوار میشم ! حالا بزار بگن فخر فروشی میکنه
و در پایان اینو بگم خودتونو کوچیک نکنین و تو هر مقامی هستین خودتونو کوچیک نکنین چه تو نت چه تو دنیای واقعی
والسلام
احسان تهرانی
هر کی هم هر حرفی ، توهینی ، فحشی میخواد بده مختاره چون دیگه پُستا رو هم نمیخونم
بدرود
تقدیم کن به صابر بلکه برگرده... البته بچه ـم عابد و زاهد تر از این حرفاس @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)