بی خیال رفیق![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از کجا میدونی من همچین آدمی هستم ؟!؟! تو منو میشناسی که اینطوری قضاوت میکنی ؟! ولله اگه من همچین ادمی باشم !
مطمئن باش پیش روانپزشک هم میرم ولی تا الان کسی بهم نگفته بود البته به غیر از اینجا و شخص جنابعالی ! من به خاطر همین گفتم که میتینگ برگزار کنیم و ... پس تا کسی رو نشناختی در موردش قضاوت نکن
اینکه منو نمیبینی و از این حرفا ، فک کنم این حرفا تکراری شده و باید یه چیز جدید رو کنن دوستان
خوب نخوندی ! همون اول گفتم دلیل اینجا اومدنم این بود و توضیح دادم ! وگرنه اینجا اومدن در شان و شخصیت من نبود ! گفتمم که اشتباه کردم از اولش و شاید هم خدا اینجور خواست از دو نظر ! یکی اینکه با دختر مورد علاقم ازدواج کنم ، یکی دیگه با دیدن یه سری مسائل، قدر زندگی خودمو بدونم و همیشه شکرگزار خدا باشم که جوونی مثه این افراد سپری نشد و ... به نظرم خدا اینجا رو سر راهم قرار داد که دیگه سر مسائل کوچیک و بی اهمیت شاکی نشم !
تو هم لطفاً از پُست نقل نگیر و بزار همینجا تموم بشه . امیدوارم سلامتیت رو هر چه زودتر به دست بیاری
بدرود
آرمين آهنگه خيلي خوب بود كلي خاطره زنده شد![]()
عـــــــــادت نـــــــــــدارم
درد دلـــــــــــــــــــم را ب كســـــــــــی بگويم
بگـــــــــــــــــــــذا ر همــــــــــــه فكــــــــــــــــر كنند
نـــــــــــه دردی دارم نـــــــــــــــــه دلـــــــــــــــــــــی.. .![]()
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)