نوشته اصلی توسط Snow White سلامت باشی عزیزم فعلا هستم ... یعنی چی فعلا هستم؟ تا کی آخه؟
Malware, P!nk Rose, tandis_m
دیروز رفتم نمایشگاه یدونه مازراتی دیدم خوشم اومد؛ این ماه حقوقمو بگیرم. . . . . . . ی آژانس میگیرم میرم دوباره میبینمش
.Ehsan, Herzeleid, Malware, marshall, Milik, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana یعنی چی فعلا هستم؟ تا کی آخه؟ یه سری ازمایش هست تا دوشنبه معلوم میشه احتمالا منتقل شم بیمارستانِ آتیه
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White سلامت باشی عزیزم فعلا هستم ... ايشالا در سلامتي كامل مرخص شي عزيزم نوشته اصلی توسط pirana بابا خانوم خاص خيلي مطمئن نبودم خاص باشم ولي وقتي ديدم براي ميلاد شيطون دراومد ديگه مطمئن شدم كه خاصم نوشته اصلی توسط pirana توام 9 شدی؟ بلا؟ تو كه خوشتيپ در اومدي نوشته اصلی توسط Milad16+ منم شیطون هستم خيلي درست بود نه؟
Malware, P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط Snow White ها مگه توام 9 شدی؟ ها
نوشته اصلی توسط pirana ها نمیدونم چرا حسِ خوبی به مغرورا دارم
نوشته اصلی توسط tandis_m خيلي درست بود نه؟ دقیقا
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, P!nk Rose, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White یه سری ازمایش هست تا دوشنبه معلوم میشه احتمالا منتقل شم بیمارستانِ آتیه اي بابا نوشته اصلی توسط Snow White نمیدونم چرا حسِ خوبی به مغرورا دارم يكم غرور خوبه البته فقط يكم
نوشته اصلی توسط Snow White یه سری ازمایش هست تا دوشنبه معلوم میشه احتمالا منتقل شم بیمارستانِ آتیه منتقل شی یه بیمارستان دیگه؟ کی مرخص میشی؟
نوشته اصلی توسط tandis_m خيلي مطمئن نبودم خاص باشم ولي وقتي ديدم براي ميلاد شيطون دراومد ديگه مطمئن شدم كه خاصم بلا؟ تو كه خوشتيپ در اومدي اع اره یه دال ذال اشتباه کردم آخرش آتی من خوشتیپم
Malware, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 74 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن