دوست دارم عکس ها رو بذارم یکم خاطره بازی کنیم
ولی چون دخترای تو عکس شاید راضی نباشن نمیشه کذاشت
حسین یه بار بمن زنک زد من کوشیم همه شماره هاش پاک شده بود اول نشناختمش ولی با این که بهش توضیح دادم فک کنم ناراحت شد دیکه خبری ازش ندارم موبایلمم خراب شده دوباره همه شماره ها پاک شدن
ولی خیلی با معرفت بود سه چهار روز اونم دم دمای عید منو خونشون برد .... روز اول عید قبل سال تحویل ازش خدافظی کردم خواستم برکردم مشهد ..سال تحویل تو خیابون بودم یک ساعت کذشته بود از سال تحویل زنک زد به موبایلم با موتور اومد دنبالم کفت بابام دعوام کرده کذاشتم بری بعد یهو بش کفتم حسین بریم اصفهان هم من خیلی دوست دارم ببینم هم عسل هست هم الناز هست هم میلاد هست روز بعد 7 صبح اصفهان بودیم دو روزم اونجا بودیم وای چه خاطراتی بخوام بنویسم خاطرات اون یه هفته رو یه ساعت طول میکشه
الان با هیچکودوم از بچه ها ارتباط ندارم اونا هم با هم ارتباط ندارن واقعا حیف دلم واسشون یه ذره شده ..قدر این جمع رو بدونین هیچی تو این زمونه به اندازه رفیق واقعی با ارزش نیست ..رفیق واقعی ربطی به جنس مذکر و مونث هم نداره اکه بدونی دخترای اصفهان چه معرفتی واسه ما سه نفر کذاشتن از پیتزا خریدن و با ماشین آوردن ساعت 3 نصف شب برامون بکیر تا دادن پول بنزین ماشین حسین که پول نداشت برکرده خونشون
ویرایش توسط *_* : 10-10-2015 در ساعت 06:13 PM
قسمت دورو دیشب تازه دان کردم
ولی هم راحت اکسترک شد هم راحت نصب شد بدون نیاز به کرک و اینا فقط کافیه فایل ایمیج رو از زیپ دربیاری بعدم دوباره همون فایل ایمیج رو اکسترک کنی فایل setup اش میاد بعدم نصب میکنی ..نصبشم مثه نرم افزارهای سادس.. من فقط تست کردم دیدم اجرا شد دیکه کفتم اکه مرحله اول رو رد کنم باز باید بشینم پاش
در حال حاضر 258 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 258 مهمان ها)