نوشته اصلی توسط Rasool24 190 هزار تومن تا الان پول دی وی دی آموزشی کنکور دادم قراره برام بفرستن ! با این پول میشد 5 تا کـــ*ص بکـــــ*نم به شدت این حرکت رو محکوم میکنم!
!?Who Cares؟!
azade, R A S O O L
هر روز عمرم از دیروز بدتر ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, Malware, R A S O O L
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 به فکر اینده ات باش این چیزها چیه بهش فکر میکنی یکی پیدا کن که عاشقت باشه آره شما درست مفرمایید ! مرگ حقه ولی واسه همسایه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, Malware
نوشته اصلی توسط Milad16+ توبه کن استغفار کن بیا در آغوش شیطان ... آغوش شیطان رو هستم
نوشته اصلی توسط Malware به شدت این حرکت رو محکوم میکنم! کدوم حرکت ؟؟ اولی یا دومی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 کدوم حرکت ؟؟ اولی یا دومی ؟؟؟ چته محل نمیذاری؟ این میلاد دیوث چه کرده با تو؟ هی بهش گفتم دیوث این حساسه کمتر برو رو کار گوش نکرد
نوشته اصلی توسط KHATAR چته محل نمیذاری؟ این میلاد دیوث چه کرده با تو؟ هی بهش گفتم دیوث این حساسه کمتر برو رو کار گوش نکرد اول از همه تبریک به خاطر آواتار جدید که امشب یه حموم واسه ما خرج برداشت دوم اینکه : شات ده فاک آف
نوشته اصلی توسط Rasool24 اول از همه تبریک به خاطر آواتار جدید که امشب یه حموم واسه ما خرج برداشت دوم اینکه : شات ده فاک آف حالا جدا از عکسش حال کن چه خوشگل 3D ـیش کردم دوما: فاک اف بیتچ! سیت داون ان مای دیک~
در ضمن همین برج ایفل تو عکس تو کیونت
نوشته اصلی توسط KHATAR حالا جدا از عکسش حال کن چه خوشگل 3D ـیش کردم دوما: فاک اف بیتچ! سیت داون ان مای دیک~ نه واقعا نگرانت شدم ! معلومه مصرف صابونت خیلی شده که اینو سه بعدی میبینی دوما : ساک مای دیک بتچ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 185 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن