نوشته اصلی توسط Snow White چشم یه عاشق چیزی جز عشق تو سرش نیست یه عاشق فکر سود و ضررش نیست تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از تو حرف میزنم که گفتنی ترین تویی
Malware, Saber
نوشته اصلی توسط pirana تو را نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی و از تو حرف میزنم که گفتنی ترین تویی یه عاشق مثل من خوشبخته با عشق کنارت راضیه از هرچی داره
Malware, pirana
نوشته اصلی توسط Snow White یه عاشق مثل من خوشبخته با عشق کنارت راضیه از هرچی داره همین امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش همین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش
eocn, Malware, P!nk Rose
نوشته اصلی توسط pirana همین امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش همین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا می شم ترانه خون قصه ی تموم عاشقا می شم
نوید اینو
Malware, Milik, pirana
نوشته اصلی توسط Snow White شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا می شم ترانه خون قصه ی تموم عاشقا می شم من اگه خدا بودم شهر بم هرگز نمیلرزید نیمه شب اون غنچه ی نوزاد از نگاه مرگ نمیترسید
Malware
نوشته اصلی توسط Snow White نوید اینو
Malware, P!nk Rose
نوشته اصلی توسط pirana من اگه خدا بودم شهر بم هرگز نمیلرزید نیمه شب اون غنچه ی نوزاد از نگاه مرگ نمیترسید دیگه از من نپرس چون و چراشو دیگه گم کرده قلبم دست و پاشو
نوشته اصلی توسط Snow White دیگه از من نپرس چون و چراشو دیگه گم کرده قلبم دست و پاشو وقتی تو نیستی گم میشه آفتاب خاکستر میشه حریـــــــــر مهتاب
نوشته اصلی توسط pirana پس کجایی هستی گ.د؟ اول این گ.د خودت هستیبعد شفاف سازیش کن اذربایجان غربی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن