نوشته اصلی توسط Shahin والا اینطور که تو میگی فکر نکنم 7 سال رو رد کرده باشه اخه به من میاد دختر 7ساله داشته باشم؟
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دیگه بزرگ شده حال نمیکنه بیاد نت ما که هنوز میایم کودکیم! اوه اوه اینطور که پیداست ماجرا خیلی کش دار هست!!!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Shahin چشم چشم صبر کن پستم منعقد بشه بعد نقل بگیر
نوشته اصلی توسط pirana اخه به من میاد دختر 7ساله داشته باشم؟ چی بگم ؟؟؟ حداقل این رو میدونم بهت نمیاد دختر 17 ساله داشته باشی
نوشته اصلی توسط pirana صبر کن پستم منعقد بشه بعد نقل بگیر نیست که حوصلم سر رفته کاری ندارم انجام بدم نشتستم و کاملا دارم با تو حرف میزنم
نوشته اصلی توسط Shahin اوه اوه اینطور که پیداست ماجرا خیلی کش دار هست!!! نه اتفاقا آی دی ـتُ بده بیارمت توی گروه تلگرام اونجا هستش
نوشته اصلی توسط pirana نه اتفاقا آی دی ـتُ بده بیارمت توی گروه تلگرام اونجا هستش آیدی؟؟؟؟ مگه ما تلگرام آیدی داریم!!؟؟؟؟ من بلد نیستم
نوشته اصلی توسط Shahin چی بگم ؟؟؟ حداقل این رو میدونم بهت نمیاد دختر 17 ساله داشته باشی هی جوونی یادت بخیر
نوشته اصلی توسط Shahin نیست که حوصلم سر رفته کاری ندارم انجام بدم نشتستم و کاملا دارم با تو حرف میزنم درود بر تو مدتها بود هیشکی 6دنگ حواسش پیش من نبوده!
نوشته اصلی توسط Shahin آیدی؟؟؟؟ مگه ما تلگرام آیدی داریم!!؟؟؟؟ من بلد نیستم تو دانشجویی؟ شماره ـتُ بده اگه میخوای
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن