نوشته اصلی توسط MaMaTiR مردک منحرف.. اینقدر گیر دادی به دختر مینا.. اینم پرید چطوری حسین با مادر زن من درست حرف بزن شاید شما مادر رو نبینید ولی من هفته 8 روز مهمونش هستم یعنی اصلا فراق و دوری دوماد عزیزشو نمیتونه تحمل کنه
مادرزن جان کجایییییییی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چطوری حسین با مادر زن من درست حرف بزن شاید شما مادر رو نبینید ولی من هفته 8 روز مهمونش هستم یعنی اصلا فراق و دوری دوماد عزیزشو نمیتونه تحمل کنه موتورم نجورسن؟ تو که راست میگی... میای اسم یوزرشو این پایین میبینی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR موتورم نجورسن؟ تو که راست میگی... میای اسم یوزرشو این پایین میبینی ساغولاسان گوزل من همیشه راست میگم و همیشه راستم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ساغولاسان گوزل من همیشه راست میگم و همیشه راستم راستی ولی چه فایده که کج راه میری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR راستی ولی چه فایده که کج راه میری دیگه کمری واسم نمونده از بس این پستو شلوغه یکی از یکی خوشگلتر و تنگتر
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیگه کمری واسم نمونده از بس این پستو شلوغه یکی از یکی خوشگلتر و تنگتر خطر گشاد شده؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ چی شده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خطر گشاد شده؟ خطر دیگه دادم این برو بچه ها باهاش حال کنن شده مثل دروازه شیراز رسول 24 بعد نیست واسه وقتیهایی که میخوام هاردکور برم خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 117 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 117 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن