مامانیییییی
رگ خواب تو اگر
دست دلم می افتاد
قصه ی عشق
فراهم شدنش حتمی بود
شاعر نشدی
حال مرا خوب بفهمی
من قافیه در قافیه
رسوایی محضم
انتظار
زیباترین نقاشی دنیاست
وقتی
حاصل تصویرش
تو باشی
سلام.متاسفانه دیروز دختری ۶ ساله در یکی از بیمارستانهای تهران فوت شد و علت مرگ وی مصرف نوشابه پپسی بوده که ماه قبل وزیرمحترم بهداشت در تلویزیون اعلام کرد فعلا از نوشابه پپسی استفاده نکنید به دلیل وجود ویروسی ناشناخته که علامت آن ۳ روز تب و سپس فوت شخص میباشد.امروز از طرف وزارت بهداشت نامه ای به تمام بیمارستانها از جمله بیمارستان محک زده شد و از تمام پرسنل بیمارستانها خواسته شده اطلاع رسانی کنند.لطفا فعلا تا اطلاع ثانوی از مصرف اقلام زیر خودداری شود.۱-سوسیس و کالباس۲-انواع نوشابه ۳- چیپس و پفک. و محصولات شرکت سیلانه سبز جدا خود داری کنید لطفا انتشار دهید تا مردم با خبر شوند .
توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه... حتما بخونيد
خیلی مهم و خیلی فوری..
دکتر چاووش زاده رییس بیمارستان خاتم الانبیا درخواست اطلاع رسانی فوری به مردم ایران را دارد...
به اطلاع تمام هموطنان عزیز برسانید که تا اطلاع ثانوی از خوردن خرما وارداتي و چای طلا با عنوانهای تشریفات و مانی و طلا با هر نوع مدل جدا خودداری کنید.
گروهک تروریستی داعش پس از تسلط بر زرادخانه های شیمیایی و میکروبی عراق، اقدام به آلوده نمودن برخی محصولات و قاچاق آن به داخل خاک ایران نموده است.
این محصولات حاوی ماده شیمیایی اکه هسالات آمونیوم هستند که مستقیما و به سرعت بر روی سیستم عصبی اثر گذاشته و منجر به فلج شدن و مرگ فرد خواهد شد.
تاکنون بیش از ده مورد به بیمارستان امام رضا ارجاع داده شده است.
خواهشمندیم تا میتوانید به نزدیکان خود اطلاع دهید.
کپی اجباری
ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺪﺭﻡ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﻋﺸﻘﻢ ﮐﺠﺎﺑﻮﺩﯼ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﯼ
ﻣﯿﮕﻢ : wc
ﻣﯿﮕﻪ: ﻭﺍﺍﺍﯼ ﭼﻪ ﺗﻔﺎﻫﻤﯽ ﻧﻔﺲ
ﺑﻌﺪ ﻣﯿﮕﻪ : ۲ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﯾﺎ ۱
ﻣﯿﮕﻢ: ۲
ﻣﯿﮕﻪ :ﻭﺍﺍﺍﺍﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﻮ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﻔﺎﻫﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ |:
ﻋﺎﻏﺎ ﺷﻮﻫﺮ ﮐﻤﻪ ،ﺳﺮ ﺭﯾـــﺪﻧﻢ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻗﺎﻟﺐ
ﮐﻨﻪ
آنگاه که خداوند برای مرغ بال آفرید ....
مرغ پرسید : پرواز کنم ؟!
فرشتگان گفتند:
نه الاغ !!!!
این واسه مزه مشروبه :))
پایان رسیدن ایام صفر و محرم بر تمامی الکل نوشان مبارک
ﻭﻗﺘﻰ یه ﺩﺧﺘﺮی ﺑﻪ ﮐﺴﻰ ﻣﻴﮕه ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﻰ باشیم ﺩﺭ ﺣﻘﻴﻘﺖ
ﻣﻌﻨﻴﺶ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ :
ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﻣﯿﺪﻡ ﻭﺍﻗﻌﻦ ﻧﻤﯿﺮﺳﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺪﻡ
ﺑﺎﺷﻪ ﯾﻪ ﻭﻗﺖ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﻪ ﺳﺮﻡ ﺧﻠﻮﺕ ﺗﺮ شد
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)