نوشته اصلی توسط tandis_m ای دیوونه منم خوبم مثل همیشه شاد و پر انرژی دیوونه عمه نویده نهار چی داری ؟دارم میام
azade
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوونه عمه نویده نهار چی داری ؟دارم میام ناهار حاضری داریم
نوشته اصلی توسط tandis_m ناهار حاضری داریم کلا حاضری دارینا! دقت دارین؟ صدای هیچکی در نمیاد؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Shahin کلا حاضری دارینا! دقت دارین؟ صدای هیچکی در نمیاد؟ کلا حاضری داریم؟ من و دخی قراره بریم بیرون غذا بخوریم بعدشم کجا کلا حاضری داریم؟ هیچکسی هم نه صدای شوهر بنده در نیاد
نوشته اصلی توسط tandis_m کلا حاضری داریم؟ من و دخی قراره بریم بیرون غذا بخوریم بعدشم کجا کلا حاضری داریم؟ هیچکسی هم نه صدای شوهر بنده در نیاد آخه هروقت که صحبت از ناهار میشه شما میگی : حاضری داریم!!! به نوعی شوخی بود جدی نگیرید
نوشته اصلی توسط tandis_m ناهار حاضری داریم منم میام بگو یه صندلی اضافه کنن خیلی گرسنه ام پول میزم شما حساب کن چون بزرگتری گفتن
نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رسیدم 01 میخوام بگم منم و این دستخط استفاده کنید از دستخطم
نوشته اصلی توسط Shahin آخه هروقت که صحبت از ناهار میشه شما میگی : حاضری داریم!!! به نوعی شوخی بود جدی نگیرید نه بابا من از خدامه غذا نپزم ولی چه کنم که شدنی نیست
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 منم میام بگو یه صندلی اضافه کنن خیلی گرسنه ام پول میزم شما حساب کن چون بزرگتری گفتن من و دخی و یه روز خوب , بیخود خودتو دعوت نکن
نوشته اصلی توسط pirana رسیدم 01 میخوام بگم منم و این دستخط استفاده کنید از دستخطم چی شد رفتی معرفی کردی خودتو؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن