نوشته اصلی توسط rebasss اوه اوه حسین فرهیخته میشود داغدیدم.. میفهمی؟ یا مینا که اومد مغازت و نخواست خودشو معرفی کنه بهت بفهمونه؟
alijoon13, azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss انقدر این دس اون دس کردی که شیخ شورتتو کشید پایین بردش شیخ ناپدید شده.. میگن با شورت خودشو دار زده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR داغدیدم.. میفهمی؟ یا مینا که اومد مغازت و نخواست خودشو معرفی کنه بهت بفهمونه؟ خدا نکنه داغ ببینی داشم زیاد درس خوندی یهویی فرهیخته شدی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
alijoon13, azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شیخ ناپدید شده.. میگن با شورت خودشو دار زده بو نمیداد شورتت؟
نوشته اصلی توسط rebasss خدا نکنه داغ ببینی داشم زیاد درس خوندی یهویی فرهیخته شدی فکر کن یکی دیگه به تو نامردی کرده (الکی مثلا منظورم مینا نیست) بعد تو فانتزیات همیشه بلا سر من میاد
نوشته اصلی توسط rebasss بو نمیداد شورتت؟ تو احادیث گفته شده که از رو طناب کش رفت
نوشته اصلی توسط MrCrow دختر خالم آرایشگر کلا من زیر دست اونم میگه این بیشتر بهت میاد دستش درد نكنه نوشته اصلی توسط rebasss ینی میخوای بگی عسلای بهشت آب قاطیش داره؟ دس رو دلم نزارین که خونِ تریلر نامردی 2 نکست اسپرینگ ... وایتینگ باشین ... شايدم تابستون اومدم خيلي منتظرت نذاشتم نوشته اصلی توسط MaMaTiR به من چه این وسط گنه کرد دربلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری بيا ، اينم حُسنش ، بَده طبع شعرت گل كرد؟
alijoon13, azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m بيا ، اينم حُسنش ، بَده طبع شعرت گل كرد؟ این حُسنش بود؟ پس بدبختیش چیه
برم والیبال شب خوش دوستان
نوشته اصلی توسط tandis_m لابد پيمان همين الان يهويي نه این همون شیر موزه هست که به خاطرش سیم ارت بهم وصل کردین
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن