این بنده خدا ملت ایرانو ندیده که هر چی بلا سرشون میارن جیکشون در نمیاد ، واسه یه غذای سرد عادم بحث میکنه
آهان ا اون لحاظ
من خودم سال به سال رنگ دریا رو نمیبینم ، پارسال بعد از سه سال رفتم دریا شنا کردم ، نیم ساعت شنا کردم دو ساعت تو ساحل ولو شدم حالم جا بیاد
مخفف دهنت سرویس و دهنش سرویس میشه دهنتش سرویس ، به همین سادگی و خوشمزگی
نه من فقط منتظر گلچینای تو هستم
تا عکسشو واسم نفرستی همینه که هست ، حالا خود دانی
ولش کن بزار بیاد شمال میخوام در حقش نامردی بکنم ، مینا کی میای شمال؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
قایق سواری ایمن را با ما تجربه کنید ، سایپا مطمئن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
شعورن ندارن دیگه... یه مشت مرفه بی درد... ما خوبیم
این از متن اصلی هستش:
نه من فقط منتظر گلچینای تو هستم
در 26 اسفند برای سؤال راجع زمان تحویل خودرو به نمایندگی زنگ زدم که به یکباره گفتند ماشین آماده تحویل است و الآن چندساعتی هست که در پارکینگ خاک میخورد! با ذوق و شوق به نمایندگی مذکور مراجعه کردم و خودروی خود را تحویل گرفتم. لازم به ذکر است که چون ماشین قبلیم یک پژو 2000 قدیمی بود و معاینه فنی نداشت با دریغ و حسرت بسیار سفر عیدمان را کنسل کرده بودیم. دنا اما شادی را به خانه ی ما آورد. از اینکه با این ماشین نو میتوانیم مسافرت بروم خیلی خوشحال بودم. خلاصه وقتی رسیدم خانه (با 2 بسته شیرینی برای ماشین) مقدمات سفر را آماده کردم.
یادت باشه خواستی در مورد ماشین یه بررسی تخصصی بنویسی به تعداد بسته های شیرینی که موقع خرید ماشین آوردی خونه اشاره کنی
میخوای تی شرت سایز پسرش بیاری ولی وقتی مینا میاد خرید بگی "تموم کردیم خانم بفرمایید بیرون"؟ولش کن بزار بیاد شمال میخوام در حقش نامردی بکنم ، مینا کی میای شمال؟
کامنت های جدید
این که نخونده چی به نظرش جالب اومده به نظر شما؟نخوندم ولی جالب بود LOL .
حیف پول تو ایران که صرف ماشین بشه:|
این بررسی میتونست خیلی بهتر باشه. ضمنا شاید دنا در مقایسه با پژو 2000 بدون معاینه فنی! ماشین قابل قبولی باشه اما آیا واقعا 42 میلیون تومن می ارزه؟
ماشین که جوش میاره نباید سریع خاموش بشه چون ممکنه گیرپاژ کنه. بلکه باید رو دور آروم کار کنه و با ریختن آب روی رادیاتور(نه کاپوت!) اونو کم کم خنک کرد.
بازم گریزی بزنیم به متن اصلی:
درباره شیوه انتخابم باید بگویم ابتدا که رنگ قهوه ای روشن با تریم دورنگ را برای دنا انتخاب کردم پشیمان شدم ولی بعدها و بهمحض تحویل گرفتن دنای قهوه ای! از رنگی که انتخاب کردم خوشحال شدم چراکه این رنگ با ظاهر اسپرت خودرو هماهنگ بود.
تو رو خدا رنگ ماشینُ ببینید:
خب آخه سگ این رنگی میخره که تو خریدی؟ رنگ پی پی بچه ـس
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)