یعضیا هستند داف عینکی هستند
بدین صورت که
بدون عینک زشتن و با عینک دافند =))
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
بعد از فتح جاده ها اینبار متخصصان سایپا در پی فتح آسمان هستند...
فقط کافیه به پسرا بگی ریش بهت میاد ....
اَى لامروت عجب لبخند قشنگى داره حال كردم باهاش خدايى مدتى بود صورت مهربون نديده بودم حتما دانلود کنید. ضمنا آهنگی که میخونه هم از مرتضی احمدیه که [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میتونید دانلود کنید
حجم 3 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش دانلود: توی صفحه ای که باز میشه روی "دانلود کم سرعت" کلیک کنید. در صفحه بعد ۳۰ ثانیه منتظر بمونید و سپس روی "ایجاد لینک دانلود" کلیک کنید و در صفحه آخر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
لامصبا ببینید چی ساختن بازی خورا حتما دانلود کنن
حجم 3 مگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش دانلود: توی صفحه ای که باز میشه روی "دانلود کم سرعت" کلیک کنید. در صفحه بعد ۳۰ ثانیه منتظر بمونید و سپس روی "ایجاد لینک دانلود" کلیک کنید و در صفحه آخر روی "دانلود فایل" کلیک کنید
دختره شکایت میبره پیش قاضی که دوست پسرم بهم تجاوز کرد
قاضی دستور میده سوزن نخ بیارن
اول سوزن رو میده دست دختره میگه نگه دار من نخ رو رد کنم همینطورم میشه
بعد نخ رو میده به دختره سوزن رو خودش میگیره هر دفه دختره میخواسته موفق بشه سوزن رو تکون میداده
بعد به دختره میگه یالا دیگه نخ کن... دختره میگه خو نمیــــــــــــــذاری
قاضی میگه خب توام نمیذاشتی
کنایه اکبر عبدی به حسن روحانی در برنامه تلویزیونی
حجم 8 مگابایت
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)