خـاطره بازی با آرمیـن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العادس![]()
خـاطره بازی با آرمیـن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العادس![]()
چقدر سخته که عشقت رو به روت باشه ولی تو فلج باشی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
دختره سر کلاس درس میگوزه
هول میشه ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻨﺪﻩ ؟
.
.
.
.
.
.
ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﺍﺯ ﺗﻪ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﮕﻪ : ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻨﺪ ﮐﻮﮎ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ ! ؟؟
کار ما به کجا کشیده که این اعراب هم برای ما آدم شدن رسما ریدن آبم به علت کمبود قطعه...
پیج مشکلات جنسی
سلام خوارک سده ها من بچه قزوینم مادرشه میگام هرکی فش بده!!
شماره1مادرته ****** که همیشه تو شروع مکنی,شماره 2 آدرس بده بیام ننته بگام,شماره3ک س ننت!شماره4خوارک سده بیا قزوین تا ک ونته پاره کنم مادر ج نده!!بقیه تانم اگه گوه خوری کنین خواهر مادرتانه موکنم مادر**** ها!!!! اسگشااا
و حالا جواب مردم همیشه درصحنه:
1:داداش دربیار برات ساک بزنم
2:داداشی اسمتم نگفتی!بخدا من گوه خوری زیاد میکنم تو خونه هم کسی آدم حسابم نمیکنه!!من گوه خورررردم!
3:Ieft the chat
4:سلام ابول!جوادم بیا باغ یه کدسه فراری خورده پستوم,بعدا باهم ک ونشانه پاره مکنیم ایناره!
5:آها اسمت ابوالفضل بود,من همون شماره 2ام,من گوه خوردم ابوالفضل جان!
6:left the chat!!!
7:left the chat
8:من به ک س ننم خندیدم داداش جان,من عید میام قزوین یه ک ون بهت میدم!!گوووه خوردم بخدا!!!
9:اینست بچه قزوین ! سالار������������
پیج مشکلات جنسی
سلام خوارک سده ها من بچه قزوینم مادرشه میگام هرکی فش بده!!
شماره1مادرته ****** که همیشه تو شروع مکنی,شماره 2 آدرس بده بیام ننته بگام,شماره3ک س ننت!شماره4خوارک سده بیا قزوین تا ک ونته پاره کنم مادر ج نده!!بقیه تانم اگه گوه خوری کنین خواهر مادرتانه موکنم مادر**** ها!!!! اسگشااا
و حالا جواب مردم همیشه درصحنه:
1:داداش دربیار برات ساک بزنم
2:داداشی اسمتم نگفتی!بخدا من گوه خوری زیاد میکنم تو خونه هم کسی آدم حسابم نمیکنه!!من گوه خورررردم!
3:Ieft the chat
4:سلام ابول!جوادم بیا باغ یه کدسه فراری خورده پستوم,بعدا باهم ک ونشانه پاره مکنیم ایناره!
5:آها اسمت ابوالفضل بود,من همون شماره 2ام,من گوه خوردم ابوالفضل جان!
6:left the chat!!!
7:left the chat
8:من به ک س ننم خندیدم داداش جان,من عید میام قزوین یه ک ون بهت میدم!!گوووه خوردم بخدا!!!
9:اینست بچه قزوین ! سالار🙊😀
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)