نوشته اصلی توسط tandis_m رسووووووووووووووول مطمئني عطرُ دادي به منشيه من الان شك دارم كه نكنه دادي به صاب كارش من اولین کسی که شبیه منشی ها بود رو دیدم بهش کادو رو دادم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, sooheilii, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m خدا رو شكر 3_4 نفر نبود تو كاور وگرنه چه هنگي ميكردي براي تشخيص صداهاشون نگین که گروه آریان فقط دوتا خواننده داره
cherry, pirana, rebasss, sooheilii, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss نترس تنهایی معروف نمیشی ، این دوستمونم هست اونم همینطور فک میکرد بجز تو دهن اونم دارم سرویس میکنم عاااالی گفتی صاب کارشونم بچه خوشگله لابد بيا يه ربع نيست سوتي دادي رسول انتظار داري كوتاه بيايم؟ من چند ماه پيش يه سوتي دادم لامصب هي به كلماتش بر ميخورن
cherry, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss نترس تنهایی معروف نمیشی ، این دوستمونم هست اونم همینطور فک میکرد بجز تو دهن اونم دارم سرویس میکنم بهش بگو که تنها نیست
نوشته اصلی توسط Rasool24 نگین که گروه آریان فقط دوتا خواننده داره اشكم در اومد ديوونه
نوشته اصلی توسط tandis_m بيا يه ربع نيست سوتي دادي رسول انتظار داري كوتاه بيايم؟ من چند ماه پيش يه سوتي دادم لامصب هي به كلماتش بر ميخورن تعریف کن ببینم چی بوده ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اشكم در اومد ديوونه ای بابا ! من همیشه صدای علی پهلوان رو با شراره فرنژاد همش اشتباه میگرفتم ! خو لنتیا فقط عکس خواننده رو بزارین روی کاور
نوشته اصلی توسط Rasool24 نگین که گروه آریان فقط دوتا خواننده داره نوشته اصلی توسط Rasool24 بهش بگو که تنها نیست والا با این آمار من مطمئنم که بیشتر از این تعداد باشین ، بقیه هنو متوجه نیستن تنهایی میخونه هنو گمراهن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
cherry, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss والا با این آمار من مطمئنم که بیشتر از این تعداد باشین ، بقیه هنو متوجه نیستن تنهایی میخونه هنو گمراهن حالا خواننده اصلی کدوم هست ؟؟ اونی که سیبیل داره یا اون یکی دیگه ؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 حالا خواننده اصلی کدوم هست ؟؟ اونی که سیبیل داره یا اون یکی دیگه ؟ دهنت سرویس ، بیشتر بی سیبیله میخونه
cherry, pirana, sooheilii, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن