نوشته اصلی توسط MaSiHa بسی خاطره بعله فقط شوما نیستی که خاطره بازی
Malware, MaSiHa, rebasss, tandis_m
رسول بریم بخون امشب تا منم بتونم گریه کنم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa بریم مثه یک دره عمیقی مثه یه منظره پاک... مثه یه خوشه سر شاخه ی خشکیده ی تاک...
نوشته اصلی توسط Malware کی؟! خدا بهت صبر بده! مینا ها دیدم 2ساعت و 28 دقیقه ـس بیخیال شدم... مشاعره رو عشق است با آرمین
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana مثه یک دره عمیقی مثه یه منظره پاک... مثه یه خوشه سر شاخه ی خشکیده ی تاک... کی اشکاتو پاک می کنه شبا که غصه داری ... دست رو موهات کی میکشه وقتی منو نداری
Malware, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa کی اشکاتو پاک می کنه شبا که غصه داری ... دست رو موهات کی میکشه وقتی منو نداری یه روز پاک و منزه یه روز اهل گناهی... یه روز بلای ناگه یه روز پشت و پناهی...
نوشته اصلی توسط pirana یه روز پاک و منزه یه روز اهل گناهی... یه روز بلای ناگه یه روز پشت و پناهی... یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم
cherry, Malware, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم مثل پروانه ای در مشت... چه آسون میشه ما رو کُشت...
cherry, Malware, MaSiHa, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana مینا ها دیدم 2ساعت و 28 دقیقه ـس بیخیال شدم... مشاعره رو عشق است با آرمین آها بحث تایمش نیست، کلن فیلم نچسبی هم هست، البته از نظر من موفق باشین
!?Who Cares؟!
cherry, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware آها بحث تایمش نیست، کلن فیلم نچسبی هم هست، البته از نظر من موفق باشین من رو این حساب دانلود کردم که توی 20 فیلم سال 2014 بود که باید دید!!! شرکت نمیکنی؟
ویرایش توسط pirana : 06-19-2015 در ساعت 03:01 AM
cherry, Malware, rebasss, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن