نوشته اصلی توسط Rasool24 خسته از عکسای یادگاریم حتی از عکس خودم فراریم خراب این شعرم
cherry, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 خسته از عکسای یادگاریم حتی از عکس خودم فراریم ای غم و شادی من روح آبادی من روز برگشتن تو روز آزادی من
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
cherry, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 عاشق این شعرم تو آلبوم جدید هم سه تا شعر از مولانا هست طبق گفته بهروز تا 3-4 ماه دیگه باید منتشر بشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow ای غم و شادی من روح آبادی من روز برگشتن تو روز آزادی من خیلی دلم گیره خیلی گرفتـــــــــــارم دوست داشتنت خوبه خیلی دوست دارم
cherry, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 خیلی دلم گیره خیلی گرفتـــــــــــارم دوست داشتنت خوبه خیلی دوست دارم با این که کوه دردم با این که غم زیاده همین که با تو باشم از سرمم زیاده
pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 عاشقتم خرابتیم نوشته اصلی توسط Rasool24 الان کاملا مشخصه دلت واسم سوخت به خاطر این سوتی که دادم يكي بايد دلش بحال خودم بسوزه نوشته اصلی توسط Rasool24 تو رو جون خانم منشی نقل هارو نگاه کنید ! نامردا رو کم کنی راه انداختن من به نفع صابر ميرم كنار منو با اون در ننداز نوشته اصلی توسط KHATAR OMG
نوشته اصلی توسط MrCrow با این که کوه دردم با این که غم زیاده همین که با تو باشم از سرمم زیاده ای دل پاره پاره ام دیدن اوست چاره ام
نوشته اصلی توسط rebasss این اصلن درست نیست که مهمانی خدا مختلط باشه. باید یه تدابیری اندیشیده بشه مردا رمضان روزه بگیرن زنا شوال زنها رمضان مردها دی ماه
cherry, rebasss, tandis_m
پشه اومده بود نشسته بود رو دستم... خواستم بكشمش... داد زد: نزن من روزه ام فقط اومدم بو كنم !!
.Ehsan., cherry, erfan1373g, marshall, MaSiHa, Milik, pirana, rebasss
رسول سرویسم کردی با این شعرای چاوشی
R A S O O L, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن