این فیلم آمریکن اسنایپر چقدر بی خود بود دو ساعت الکی رفت کاش سیندرلا نگاه میکردم
این فیلم آمریکن اسنایپر چقدر بی خود بود دو ساعت الکی رفت کاش سیندرلا نگاه میکردم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شب زنده نگه میدارم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
که تف کنی تو صورت استاد پروژه؟
نفهمید... خودم بهش گفتم
عامریکای مستکبر... سوزانده باید گردد
سعی کرده بودم تو سبک عبید زاکانی دربیاددهنت سرویس ، زدی تو کار ایرج میرزا مهندس
عاقا دیشب دیدم یکی تو لاین فرندم شده به اسم مهندس ، حالا من هر چی فک میکنم مهندس کیه بعد دوزاریم افتاد نویده
با همین نام کاربری اگه بدونی چندتا مخ زدم دیشب... از جمله رضا عارتیست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چه علاقه خاصی به نامحدود دارید... ای لاشیا... صابرم مخازه نامحدود داره
دوست که دارم حوصله ندارم جداتون کنم از هم کسی دیگه هم نیست انقدر دعوا میکنید تا یکیتون به اون یکی تجاوز کنه بعد داستان میشهاگه دوست داری امشب یه مشاعرع رپ راه بندازیم من با تکست های یاس میلاد هم با تکس های بهرام و صادق و از این جور چیزا
اگه ناراحت نمیشی بگیم آهنگ بعدی رو رهبری تنها بخونه ببینیم چی از آب در میاداصن از اولشم میدونستم این سیبیل قشنگه صداش بهتره
یکی ایشون دلبرباس یکی شهره صولتی sulatiدهنت سرویس دقیقا زدی به هدف منم میخواستم همینو بگم بعد از چهره دلرباش چیز دیگری بود که نظر منو جلب کرد
ایمان آوردیم خودتُ برسون که تا سحر باس کارمونُ بکنیم حمومم بریم
غذای بخصوصیِ... من زیاد دیدم خارجکیا توی فیلماشون میخورن!!! همه این خوراک روی هم رفته اسمش هست meatball
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 62 مهمان ها)