نوشته اصلی توسط pirana ای باباااااااااا
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط special چایی درمان تشنگی....نوشیدنی گرم تشنگی رو از بین میبره حس چایی نیست
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow خرم در مقابل مسکن رفته باشه بهشت اراک مسکن فقط ملک و خرم رفتم جای دیگشو ندیدم... اما خوب بود پادگان مالک اشتر....چه حس حالی بود...
نوشته اصلی توسط pirana رسول یه لحظه سیگارتُ دیدم شرمسار شدم که پروندمش میتونست واست جای خانم منشی رو پر کنه حالا داری میگی ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط special آموزشی خدمتم اراک بود... با اینکه خوش گذشت اما یخ بستیم اساسی برج 9 و 10 سال 91 هی میومدم مرخصی شهری میرفتم خیابون خرمش میگفتن بهترین جاشه دیگه کرج نرفتم همون یک بار بود.... تو کرجی؟
نوشته اصلی توسط special برید کیش شتید مرهمی باید بر دل سوخته ـتان
نوشته اصلی توسط pirana تو کرجی؟ نه تهران نارمک هفت حوض کرج فقط گوهر دشت بلدم اونجا منظورم اراک بود اشتباه نوشتم کرج
نوشته اصلی توسط Rasool24 حالا داری میگی ؟؟ یه دونه بهترشُ واست دست و پا میکنم حالا این زیادی لاغر و کوتوله بود
نوشته اصلی توسط special نه تهران نارمک هفت حوض کرج فقط گوهر دشت بلدم اونجا منظورم اراک بود اشتباه نوشتم کرج دیگه وقتشِ بوسُ بدی و بری تختتُ در آغوش بکشی
نوشته اصلی توسط pirana دیگه وقتشِ بوسُ بدی و بری تختتُ در آغوش بکشی باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن