نوشته اصلی توسط pirana من این پستتُ الان دیدم تخمین مخازن در چاههای اکتشافی یه درس بیخودیِ که نگو... و اینک جواب دندان شکن من پس از چهار روز که به شما وعده داده بودیم: به سمت چپم که بیخوده دندونات شیکست یا دندان شکن تر جوابتو بدم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط Rasool24 چرا موی بلند به من نمیاد بزار عکستو نظرامونو بگیم چجوری بهت میاد
Malware, mojtaba00222, pirana, R A S O O L
نوشته اصلی توسط rebasss بزار عکستو نظرامونو بگیم چجوری بهت میاد هرگز هنوز قضیه ی پازل باند تازه فروکش شده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 هرگز هنوز قضیه ی پازل باند تازه فروکش شده یا عکستو الان میزاری یا الان این پسره که داره مغزمو میخوره رو بیرون میکنم یه فانتزی دربارت مینویسما
صابر عکس منو نشونش بده
Malware, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss یا عکستو الان میزاری یا الان این پسره که داره مغزمو میخوره رو بیرون میکنم یه فانتزی دربارت مینویسما فکر کنم مورد دوم کم خطر باشه
نوشته اصلی توسط Rasool24 چرا موی بلند به من نمیاد چون دختره خوشش نمیاد
نوشته اصلی توسط penhold چون دختره خوشش نمیاد کدوم دختر برادر من ؟؟؟ یه خانم منشی بود که اونم کلن 85 ثانیه باهاش هم کلام شدم
نوشته اصلی توسط Rasool24 کدوم دختر برادر من ؟؟؟ یه خانم منشی بود که اونم کلن 85 ثانیه باهاش هم کلام شدم نامه دادی دیگه
نوشته اصلی توسط MaSiHa صابر عکس منو نشونش بده اینجا ندارم فک کنم خونه سیوش کردم ، بزا الان دهنشو صاف میکنم نوشته اصلی توسط Rasool24 فکر کنم مورد دوم کم خطر باشه کم خطری بهت نشون بدم که خانوم منشی اجنه ها هم بهت بخندن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن