صابر به این بچه یه رحمی بکن ....
اشتباه کرد...
یه شکری خورد
تو گذشت کن
صابر به این بچه یه رحمی بکن ....
اشتباه کرد...
یه شکری خورد
تو گذشت کن
یکی از فانتزیام اینه که من تو مغازه برا خودم نشسته باشم و در حال پارو کردن پولام باشم آهنگ دوسش دارم پازل باند اونم نیو ورژنش نه اون ورژن رادیو ادیتش در حال پخش باشه بعد ببینم یه پسره که موهاشم بلند هستش و مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده باشه وارد بشه و بیاد یه تی شرت ارزون رو گرون ازم بخره ، بعد بگه عاقا عجب سلیقه آهنگی داری من عاشق آهنگاشونم ولی توجه کردی چقدر صداشون شبیه هم هستش منم بگم این که یه خواننده بیشتر نداره ، بعد پسره بگه نه عاقا اطلاعات نداری تز نده اینا دو نفرن و از این کــ.سشعرا به هم ببافه بعد گوشی گلکسی 1100 خودش رو بیرون بیاره بگه اینم عکسشون دیدی دو نفر هستن ، بعد بگم پیش خودت فک کردی اصن میشه دو تا صدا چجوری انقدر میتونن شبیه هم باشن اینو دیگه همه نامردا هم میدونن چطور این حرف رو میزنی؟
بعد پسره یه قیافه حق به جانب به خودش بگیره و یه نگاه عاقل اندر سفیه به من بندازه بگه هه ، خوب نگاه کن عکساشونو ، هر جفتشون دو تا دست دارن ، دو تا چشم دارن ، یه دماغ دارن ، اتفاقا دماغاشونم دو تا سولاخ داره شباهت از این بیشتر دیگه چی میخوای ، اینا با هم دیگه داداشن دیگه ، چجوری نفهمیدی جناب ...
منم دهنم باز بمونه اصن هیچی نتونم بگم ، بعد بگه ها چیه خوشگلِ لال شدی ، یه دفعه تو مغازه رو به رویی ببینه یه دختره پشت دخل نشسته بعد بگه آه چه بی رحمانه خوشگلی خانوم رو به رویی بعد بپاشه بره پیشش بگه خانوم من از شما خوشم اومده دست کنه تو کیفش عطر شبهای مشهد رو بیرون بیاره یه دستی تقدیم خانوم رو به رویی بکنه و بگه با عشق عزیزم ، خانوم رو به رویی هم پاشه شورتشو در بیاره بده به پسره و بگه اینو بگیر روزی سه بار بمال به خودت عطر تنمو بدی ، پسره هم چیز شه(قیافش شبیه آلت مردونه شه) با سری افکنده برگرده پیشه من ، بعد من همونطوری که در حال پارو کردن پولام هستم بگم ببخشید عاقا شما اسمتون رسول نیست؟
پسره هم بگه آره از کجا فهمیدی؟
گفتم موزیک باران هم میری نه؟
بگی اععع منو از کوجا میشناسی ، شوما کی هستی؟
منم بگم کی تو رو نمیشناسه عاخه ...
بعد بگم میدونی اون خانوم رو به رویی کی بود؟
بگی کی؟
بگم عمه نوید بود ، بعد کاشف به عمل بیاد اون شورتیم که عمه نوید بهت داد شورت گم شده حسین بوده که شیخ واسه رد گم کنی کادو داده بودتش به عمه نوید ...
بعد همون لحظه آهنگ پازل باند از اول پلی بشه ، تو بگی بزن جلو قسمت سیبیل خوشگله بیاد حال کنیم ، منم دست از پارو کردن بردارم و کش موهاتو باز کنم و برم تو دریا خزر از صدفای دریا تغذیه کنم و کوسه های شمالی بیان منو بخورن از دستت.
نتیجه اخلاقی : عکستو میزاشتی سنگین تر نبودی؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 53 مهمان ها)