نوشته اصلی توسط Malware فقط ذهن سالم تو میتونه چنین برداشتی کنه و ذهن ناسالمی که میدونه از تو بخاری بلند نمیشه
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دریای خزر که نزدیکمونه.. میگیم من و تو پیمان رو بفرستنمون روسیه از راه دریا نویدم شوت کنن از کرج پیش داعش پیمان همکاری نمیکنه، اونم همراه نوید میفرستیم. صابر جونمو چیکارش کنیم؟!
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
من گلاب به روتون یه دو دیقه برم دسشویی
نوشته اصلی توسط Malware پیمان همکاری نمیکنه، اونم همراه نوید میفرستیم. صابر جونمو چیکارش کنیم؟! ها صابر که بندانزلیه.. منطقه ازاده.. با کشتی میفرستن بره
نوشته اصلی توسط Malware من گلاب به روتون یه دو دیقه برم دسشویی واقعا خیلی فعالیت داری تو
نوید میاد سک سک میکنه میره
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نوید اگه صدای منو داری پروژه تعطیله نری یه وقت نوشته اصلی توسط rebasss نتیجه اخلاقی : عکستو میزاشتی سنگین تر نبودی؟ همیشه پای یک عمه در میان است از خدا میخوام واسه پارو کردن پولات پارو کم بیاری
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
برم غذا رو گرم کنم که از شما ابی گرم نمیشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR و ذهن ناسالمی که میدونه از تو بخاری بلند نمیشه انشالله یه روز حضوری زیارتت میکنم یه مقدار از بخارات استفاده کنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها صابر که بندانزلیه.. منطقه ازاده.. با کشتی میفرستن بره صابر جونم الان در خواب نازه ، بنده خدا نمیدونه چه خوابی واسش دیدیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن