نوشته اصلی توسط pirana من بازی اول خونه داییم بودم تا دیدمش گفتم "اوه این کچله رو " بعد خدا رو شکر توجهی به حرفم نکردن منم دیگه نگفتم خدایی وضع ناجوریه خیلی شانس آوردم
!?Who Cares؟!
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana من که خوابم نمیبره... رفتم پدال... بنز یه شاسی بلند جدید معرفی کرده دیگه اینو واسه چی بولد کردی؟!
این نورپردازیای جدیدشون چقدر قشنگِ
.Ehsan., Malware, marshall, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold سهنه را دیدم چشمت روشن
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware اصن فقط بانوان رو راه میدم انشالله که نتیجه میگیری منو که باید جایگاه ویژه دعوت کنی... فقط خودم و خودت و بانوان محترم ممنون از تجویز تخـ*ـمی ـت
نوشته اصلی توسط penhold ما چیزی به نام استاندارد مگه داریم ؟! بعله که داریم... کیسه ی هوای پرایــــــــــد
نوشته اصلی توسط Malware مهم نیست، مهم اینه که تمام تلاشتو بکنی. بالاخره تلاش یا مراعات؟
نوشته اصلی توسط Malware خدایی وضع ناجوریه خیلی شانس آوردم ولی ما در سایه الطاف الهی او و تیمش را به خاله الکسیس تبدیل کرده آنها را گـ*ـاییـ*ـده نمودیم
نوشته اصلی توسط pirana بعله که داریم... کیسه ی هوای پرایــــــــــد چه جوری باز میشه ؟ توضیح بده مهندس
نوشته اصلی توسط pirana منو که باید جایگاه ویژه دعوت کنی... فقط خودم و خودت و بانوان محترم ممنون از تجویز تخـ*ـمی ـت تو هم بمون دمِ در، هر کدوم که مرخص شدن یه حوله بده دستشون قابل نداشت، دیگه با ویزیت مجانی از این بهتر گیرت نمیاد، بازم مشکلی بود بگو، کمکت میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن