نوشته اصلی توسط pirana البته که چیز دیگری مالیدم... ولی به هر حال حسابش از دستم در رفته... معلوم شد توام خیلی وقتِ منتظری نوبتت بشه ها والا یه بار داشتی ما رو هم میکشوندی زیر پتو نمیدونم کی بود من رو از هشیار نمود و از دام تو رهانید!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware پ چی فک کردی؟! فک کردی کم میارم؟ خدا رو شکر که بالاخره در یه زمینه ای رو سفیدمون کردی... پوریا ای روده ی پابرجــــــــــــا (بر وزن وطنم ای شکوه پابرجا )
نوشته اصلی توسط pirana اگرم میزنم مهم اینه که میتونم حافظه ـمُ در حد نزننده ها نگه دارم تو یه فکری به حال دادن خودت بکن من حافظم خیلیم خوبه
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo یکی دو.تا کاربر اومدن فکر کنم سوژه ی این ماه جور شد تا آشنا هست غریبه چرا... گفتی کلاس چندی عمو؟
نوشته اصلی توسط pirana که باهام بیای؟ که منم برم
نوشته اصلی توسط Malware من که هیچ قرار دادی رو امضا نکردم آره میام، تو یه جا دیگه من یه جا دیگه این همه سریال پخش میکنن مردا همه کنار هم میخوابن تو چرا یاد نمیگیری؟ یکم به دید وسیله کمک آموزشی به اون جعبه ی جادو بنگر کودکم
نوشته اصلی توسط pirana جــــــــــــان من؟ ندیدم کدوم قسمت؟ فک کنم همون شب که والیبال پخش شد بود قسمت 2 فک کنم بود جان من بگیر اون تیکه رو در بیار بزار بچه ها دان کنن و حال
نوشته اصلی توسط Malware اگه تونستی دبه کن من استاد اعظم استایل های گوناگونم دلبندم بهترِ که از این حرفا بترسی
نوشته اصلی توسط pirana خدا رو شکر که بالاخره در یه زمینه ای رو سفیدمون کردی... پوریا ای روده ی پابرجــــــــــــا (بر وزن وطنم ای شکوه پابرجا ) کمی صبر کنی کلا سفیدت میکنم
نوشته اصلی توسط Malware اینجوری که داره پیش میره قضیه به کتک کاری میکشه، بعد هر کدوم میریم میخوابیم اونجوریم زور من بیشترِ اول میزنمت بعد میبرمت که حس شکار کردن بهم دست بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن