نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo والا یه بار داشتی ما رو هم میکشوندی زیر پتو نمیدونم کی بود من رو از هشیار نمود و از دام تو رهانید! ای خدا ازش نگذره هرکی که بود... حالا بیا بریم که وقت جبران از دست رفته هاست
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware من حافظم خیلیم خوبه آره فقط یادت نمیاد آخرین بار کِی دشوری بودی هر 20 دقیقه 1بار میری
نوشته اصلی توسط Malware که منم برم عجب شکار چقری هستیا
نوشته اصلی توسط pirana این همه سریال پخش میکنن مردا همه کنار هم میخوابن تو چرا یاد نمیگیری؟ یکم به دید وسیله کمک آموزشی به اون جعبه ی جادو بنگر کودکم اینا همش توطئه ی استکباره
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana من استاد اعظم استایل های گوناگونم دلبندم بهترِ که از این حرفا بترسی نمیترسم
نوشته اصلی توسط penhold فک کنم همون شب که والیبال پخش شد بود قسمت 2 فک کنم بود جان من بگیر اون تیکه رو در بیار بزار بچه ها دان کنن و حال حتما این کارُ میکنم حتـــــــــــما امشب اون قسمتشُ دانلود میکنم بعد خودم کات میزنم (برای درک بهتر پوریا: احمد مهرانفر توی سریال شاهگوش در نقش خنجری زیاد میگفت بیا خودم موهاتُ کات بزنم )
نوشته اصلی توسط pirana اونجوریم زور من بیشترِ اول میزنمت بعد میبرمت که حس شکار کردن بهم دست بده نخیرم زور من بیشتره
نوشته اصلی توسط pirana آره فقط یادت نمیاد آخرین بار کِی دشوری بودی هر 20 دقیقه 1بار میری اون به خاطر شرایط فیزیولوژی بدنمه، ربطی به حافظه نداره
نوشته اصلی توسط Malware کمی صبر کنی کلا سفیدت میکنم اگه میخوای چس بدی فرار کنی باید بگم که در اونصورت سبز میشیم
نوشته اصلی توسط pirana عجب شکار چقری هستیا حالا کجاشو دیدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن