نوشته اصلی توسط Malware ممنون بابت توضیح تصمیم گرفتم این مدلی مختُ بزنم پوریا جونم
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana الهی قربونت برم چه قوی شدی تازگیا حالا چیزمو ندیدی که چقد قوی شده
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold نقی و ارسطو میرن غسالخونه ، ارسطو به اون یارو غسال میگه گلنار بزن خوب کف کنه تند میگه اسلوموشن کن تا نیاز به ویدئو چک نباشه باشه باشه خوب شد گفتیا داشتیم از کنار سوژه به این عظمت بی تفاوت میگذشتیم
نوشته اصلی توسط Malware اگه دوس داشتی بعد سبزتم میکنم ولی اول سفید مقدم تره باشه من که میخوام قرمزت کنم توام سفید کن
نوشته اصلی توسط pirana ببین چه کردی که فیزولوژیتم رو حافظه ـت تاثیر گذاشته
نوشته اصلی توسط Malware پس حتما مردایی که پیش هم بودن شبیه تو مریض جنسی نبودن نه احتمالا پسری به جذابیت تو تا حالا توی این سکانس ها حضور نداشته
نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا شکاری که آسون بدست بیاد زیاد حال نمیده پس فک میکنی واسه چی 30 صفحه س که دارم میپیچونمت؟! فک میکنی کی داره کی رو شکار میکنه؟!
نوشته اصلی توسط Malware دمت گرم این موقع صبحی همیشه توضیح بده باشه آهوی من تو جون بخواه (اشاره به آهو بازی کله شیری در کلیپ های سروش رضایی)
نوشته اصلی توسط pirana تصمیم گرفتم این مدلی مختُ بزنم پوریا جونم میخوام در کنار تلاشت تمامِ سعیت رو هم بکنی
نوشته اصلی توسط Malware حالا چیزمو ندیدی که چقد قوی شده عضلات دو سر باسـ*ـنتُ میگی قربونت برم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 257 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 257 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن