نوشته اصلی توسط Malware نه عضلات جلوی باس.نم رو میگم قربونت برم اون که عضله نیست دروازه ی بهشتِ شکاف زردآلوِ قــــــــربونت برم
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana دیگه کم آوردی بی شوخی جنبه ـت فدایی داره فقط یه خورده روش جدید مخ زنیته؟! تو هم همینطور، جنبه ات قابل تحسینه
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana زیر پتو معلوم میشه تو فقط با من بیا اون زیر هنوز زوده عزیزم، بزار وقتی بدستت میارم قدرتو بدونم
نوشته اصلی توسط Malware فقط یه خورده روش جدید مخ زنیته؟! تو هم همینطور، جنبه ات قابل تحسینه نه خدایی بی شوخی گفتم حالا اگه موافقی فرار کنیم صابر اس داد گفت نیم ساعت دیگه میادش
نوشته اصلی توسط Malware هنوز زوده عزیزم، بزار وقتی بدستت میارم قدرتو بدونم ولی جدی خوشم میاد هرچقدم که از زبون کم بیاری از رو نمیری فسقلی
نوشته اصلی توسط pirana تازه اینطوری گرم میشم که تو رو هم... پهلوون پنبه تر از این حرفایی، هنوز به سعی نرسیده خالی میشی دیگه چیزی واسه تلاش نمیمونه
نوشته اصلی توسط Malware پهلوون پنبه تر از این حرفایی، هنوز به سعی نرسیده خالی میشی دیگه چیزی واسه تلاش نمیمونه عزیزم میتونی با همین طرز تفکر شرایطُ تجربه کنی ضرری نداره که
نوشته اصلی توسط pirana آقا من باکـ*ـره... تو میخوای شیر بدی که منو سفید کنی؟ خب الان که مـ*ـمه بیشتر رو بورسِ جیگر گوشه چرا گل به خودی میزنی؟ نه سفیدی من غلظتش بالاتر از شیره، چسبناک هم هس! دهنتو چفت میکنه که دیگه نتونی 30 صفحه فک بزنی!
نوشته اصلی توسط pirana نه همه پاهای کشیده ی سفید مِفید دوست دارن اشتباه حدس زدی پا نیس، دست هم نیس، نمیگم چیه ولی فقط در این حد بگم ازش خوشت میاد
rebasss
نوشته اصلی توسط Malware نه سفیدی من غلظتش بالاتر از شیره، چسبناک هم هس! دهنتو چفت میکنه که دیگه نتونی 30 صفحه فک بزنی! مگه به بلوغ رسیدی عزیــــــــــــــزم؟ قربون میمون ـت برم (اشاره به جک میمون و موز خوردنش)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 66 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن