نوشته اصلی توسط pirana معلومِ زیاد دادیا قشــــــــــــنگ کارکشته شدی آره به تو زیاد دادم ولی نه اون چیزی که تو فکر میکنی
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana دیگه حالا که ریدی؟ داوری رو به عهده خواننده ها میذارم یعنی پای سومه خواننده ها هم به جلوت وا شده
نوشته اصلی توسط pirana باشه شدی مثل مورچه هه که به گلوی فیل چسبید همه داد زدن بالا خفه ـش کن داری نهایت تلاش ـتُ میکنی بازم اشتباس، دو نمره دیگه کم شد، شدی 7
نوشته اصلی توسط Malware 9 ماه لازم نیست عزیزم، یه دیقه نشیمنگاهت رو بهم بدی شاهد باد کردنش خواهی بود الان نمیدونم توی گونه ی شما روی شکاف زردآلوتون میشینید یا از عقب باد میکنید اینو واسه من مشخص شدی کارمُ شروع میکنم
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware عزیزکم، قربونت برم، چه کلمه هایی بلده جای اینکه این همه بدی یکم مطالعه کن توام یاد میگیری
نوشته اصلی توسط pirana تو که توی دادن استاد اعظمی چرا؟ چند دفعه تو بچگیت اون چیز درازه جذابه رو بهت داده باشم خوب هس؟! اینه مزدم که چیز به اون درازی بی منت بهت دادم حالا داری بلبل زبونی میکنی، بشکنه این چیز که نمک نداره!
نوشته اصلی توسط Malware آره به تو زیاد دادم ولی نه اون چیزی که تو فکر میکنی آره خب اونی که به من دادی فرق میکنه همیشه میگفتی اون یکی واسه دادن به شوهرتِ فقط
نوشته اصلی توسط pirana باشه پای خود شیخ وسط ناحیه ی کثیف ـت حیف شیخ الان امتحان داره وگرنه تا حالا 100 بار پای سومشو به تو وا میکردم
نوشته اصلی توسط Malware یعنی پای سومه خواننده ها هم به جلوت وا شده الان از خودت نا امید شدی خواستی از دیگران مایه بذاری ریزه میزه ی من؟
نوشته اصلی توسط pirana الان نمیدونم توی گونه ی شما روی شکاف زردآلوتون میشینید یا از عقب باد میکنید اینو واسه من مشخص شدی کارمُ شروع میکنم دیگه مغزت داره شروع به پریدن میکنه!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن