آب ، نان ، قیلون![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
از من تا اون دستات هر دره ای پل داشت![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
یه سری افطاری داریم به اسم افطاری بوفه ایانه .... یعنی شما میتونین دست عیال یا غیر عیال رو بگیرید ، یه روز دم افطار برین م این رستوران های شیکان بیکارن که بوفه ی افطاری دارن
دقت داشته باشین که پول یا کارت عابر با خودتو داشته باشین ، چون اگه این رستوران ها اگه خیلی کلاس بالا باشن در هنگام خروج ازتون در حد ابطال روزه پول میگیرن ، بعد شما باید بدونین که در اینجور بوفه ها اصولا اینکاره باشین تا پولی که دارین میدین حلال بشه ، اولا که دقت داشته باشین که سحر و یا اون روز فقط مایعات بخورین چون سانتی متر به سانتی متر معدتون مورد نیازتونه ، لباس راحت بپوشین و اگه کمربند میندین دقت داشته باشین که سوراخ اضافی داشته باشه ، اصلا چه کاریه شلوار جین تنگ بپوشین ؟؟؟ بعد میرین میبینین که رستوران برای شما یه سفره چیده توش پنیر و خرما و زولبیا و بامیه و این چیزاست ... اصلا اون قسمت رو فراموش کنین ، چون شما اصلا ندیدین اونا رو ... حتی خیلی حرفه ایا هم میگن از خوردن سوپ و آش و این چیزا هم پرهیز کنین ، چون اونا هم یه طورایی تله حساب میشن و شکم پر کن هستن ، بنابراین سر سینی رو کج کنین به سمت اون جاهایی که غذاهای اصلی موجود هستن ، در ابتدای این میز ، چند تا مدل برنج میبینید ، اونا هم تله هستن ... حدالمقدور از اونها دوری کنین و یا در حد چند تا دونه بکشید ، بعد میرسیم به غذاهایی مثل پیتزا و پاستا و لازانیا و اینجور چیزای حجم دار ... این هم یه جورایی تله هستن ، اینا رو بخورین ولی نه الان ، بعدا ... مرحله ی بعد مرحله ایه که انواع و اقسام غذاهای گوشتی و کباب ها ، خورشت ها و اینا هستن ، اینجاست که باید حمله ور بشین ، اینجا نقطه ی حمله هست ، به هیچ چیز رحم نکنین ، عجله هم نکنین ، وقت به اندازه ی کافی هست ، هر دفعه که رفتین بشقابتونو پر کردین و باز خالیش کردین ، وسط یه نفس عمیق بکشید ، یه نفسی تازه کنین تا قشنگ جا باز بشه و آماده بشین برای حمله ی بعدی ... یعنی این کار رو بکنین بوفه گذار محترم شما رو توی لیست سیاه میذاره و دفعه ی بعدی اگه اون طرفا پیداتون بشه شما رو با تیرباز مورد هدف قرار میده شما رو ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
تو اين مملكت سس كچاپ رو موشكى درست كردن بعد شما انتظار دارى طرف از تاسيسات غنىسازى بالاى ٢٠ درصد نترسه؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
آخر یه شب این گریه ها سو ے چشامو میبره
پ . ن : دلم شراب خواست![]()
درود بر بانوی ارجمند مجمع
حالا تو تلاشتو بکن شاید فرجی شد
مدا
چیزی نبود، شبیه همون بحثای 40 صفحه قبلش بود، ولی چون شلوغ شده بود و بحث رو تموم کردم اون دو تا پست هم پاک کردم که دیگه اثری از این بحثا تو صفحه جدید نباشه.
منم جا داره عرض کنم که من با قوانین خودم دارم روزه میگیم نه قوانین الهی یا به تعبیری قوانین عاقایان.
بعدشم اگه از این طرفی هم که تو گفتی بنگریمبه دور از عقلِ ناقصِ منِ اگه بگیم دو تا حرفی که من با کسی که میشناسم زدم و فقط جنبه شوخی داشت و به قصد توهین یا ناراحت کردن نبود میتونه باعث باطل شدن روزه بشه
چه فرقی میکنه خو، دیگه هر آدم حداقل 6 ساعت رو بخوابه در هر روز، اینیم که من تا قبل سحر و بعد سحر نمیخوابم هم دلیل خودشو داره که قبل سحر نهایتا میشه 3 ساعت خوابید که با 3 ساعت خواب موقع بیدار شدن مکافات باید بکشم و اشتهامم کور میشه حتی یه لقمه نونم دیگه نمیتونم بخورم، بعد از سحری هم که با معده ای که تازه توش غذا رفته نباید خوابید، بعدشم که نهایتا چند ساعت میمونه تا اذان که اونم نمیشه دوباره خوابید دوباره بیدار شد پس بیدار میمونم.
دو روزه گیر دادی به عملیات ج.نسی بچه ها!
خوشم میاد همجا رو زیرنظر داری
درود آتی
یه سوال دارم، اینکه میدونی اسمم چیه؟!
فقط میخوام مطمئن شم ببینم که منو یه هفته پیش با کس دیگه ای اشتباه گرفتی یا نه!
سپاس
عزیزی![]()
!?Who Cares؟!
آمدم....
دیدم با دیگری شادتری
رفتم.......![]()
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)