رسول فاصله چاوشی رو پلی کردم فقط به خاطر تو
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold رسول فاصله چاوشی رو پلی کردم فقط به خاطر تو باید متنش رو بنویسم بفرستم واسه خانم منشی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 باید متنش رو بنویسم بفرستم واسه خانم منشی هنوزم بعد اینهمه سال موهای تنم خبردار وامیاسه تو مثه يه تيكه ابري توي آسمون آبي پاک و ساده مثه رويا مثه خوابي بگو يکبار آره يکبار برميگردي يا هنوزم بي تفاوت يخ و سردي تقدیم به خانم منشی
نوشته اصلی توسط penhold هنوزم بعد اینهمه سال موهای تنم خبردار وامیاسه تو مثه يه تيكه ابري توي آسمون آبي پاک و ساده مثه رويا مثه خوابي بگو يکبار آره يکبار برميگردي يا هنوزم بي تفاوت يخ و سردي تقدیم به خانم منشی ولی من کلنجار رو تقدیم می کنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 ولی من کلنجار رو تقدیم می کنم + نامه و عطر 30 تومنی
نوشته اصلی توسط Rasool24 ولی من کلنجار رو تقدیم می کنم با اینکه هنوز تیغ داری با اینکه هنوز شامپو داری نزار با دست خالی از داروخونه برگردی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط penhold + نامه و عطر 30 تومنی
نوشته اصلی توسط penhold + نامه و عطر 30 تومنی نه دیگه این دفعه میخوام مانتو جلو باز بخرم
نوشته اصلی توسط MrCrow با اینکه هنوز تیغ داری با اینکه هنوز شامپو داری نزار با دست خالی از داروخونه برگردی کرم مو بر میخرم
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه دیگه این دفعه میخوام مانتو جلو باز بخرم ساپورت بگیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن