من شرکت هیوندا رو بیشتر دوست دارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware آخه تو رمضون واسه چی اسم چنین غذایی رو میاری؟! دلم خواست ماشالله، حسابی آذوقه فراهم کرده بودی قبل رفتن واي ببخشيد پوريا جان اصلا حواسم نبود ماه رمضونه اگه اين آذوقه فراهم نميشد جيگرمو خون ميكردن بسكه زنگ ميزدن حالا ناهار چي بخوريم حالا شام چي بخوريم
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m فدات نويد جونم خوب ، عالي، توپ ، شارژ تو خوبي عزيزم؟ چه خـــــــــــوب همیشه به این خوبی و پر انرژی ای باشی شکر خدا مام بد نیستیم...
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware پس دخی هم بود، جای پیمان خالی
نوشته اصلی توسط tandis_m واي ببخشيد پوريا جان اصلا حواسم نبود ماه رمضونه اگه اين آذوقه فراهم نميشد جيگرمو خون ميكردن بسكه زنگ ميزدن حالا ناهار چي بخوريم حالا شام چي بخوريم اکشال نداره قبل رمضونم اسم چنین غذایی رو میاوردی بازم دلم میخواست نمیدونم چه سری ـست در فسنجون که عالم همه دیوانه اوست
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط pirana چه خـــــــــــوب همیشه به این خوبی و پر انرژی ای باشی شکر خدا مام بد نیستیم... ممنون عزيزم خدا رو شكر
نوشته اصلی توسط Rasool24 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تهرانِ فردا میادش سایت...
نوشته اصلی توسط pirana تهرانِ فردا میادش سایت... نگرانش شدم فکر کردم سر قضیه ی مشکلش بلایی سرش اومده
نوشته اصلی توسط tandis_m بله مجردي رفته بوديم با دوستام و دخترامون فكر 1% تخم مرغ بخوره باقالي پلو، فسنجون، لوبياپلو و الويه درست كردم براشون گریه داره؟ 1% فکر کن اجازه بدی زنت و دخترت برن سفر یخچالم پر نکنن واست
نوشته اصلی توسط pirana همیشه رنگ مشکی ارجحیت دارد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن