یه بارم دوز دخترم رو میخاستم ببرم خونمون! خونمون خالی نشد!
رفتیم پارک رو نیمکت بستنی خوردیم نشد!
بلال خوردیم باز خالی نشد!
رفتیم سینما باز خالی نشد!
غروب شد رفتیم مسجد نماز خوندیم پشت سر حاج آقا بازم نشد!
رفتیم شام خوردیم بازم نشد!
ساعت دوازده و اینا بود بش گفتم نشد عزیزم دیگه برو خونتون
گفت: خونمون خالیه من میترسم برم>
من:||||||||||||
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
خسرو (بهرام رادان): خب رفت دیگه... رفت زن یارو شد... یه مایهدار ِ بیخود...
دکتر (آتیلا پسیانی): کچل ِ کوتولهی چاق...
خسرو: نه دکتر ... یارو شبیه جانی دپه ! (با حالت شعار و اندوه) غافل از اینکه پول خوشبختی نمیاره!
دکتر: اتفاقا پول از هر عامل دیگهایی بیشتر خوشبختی میاره...
خسرو: دکتر! از شما بعیده!
دکتر: چرا؟! چون حقیقتو میگم؟ چون حرف بابابزرگها رو تکرار نمیکنم؟ با پول میشه بدبختی رو فروخت... با پول میشه راحتی زندگی رو فراهم کرد... اصلا چطوره شما همهی پولاتونو به من بدین و خوشبخت بشین و من بدبخت بشم...
خسرو: دکتر!؟
دکتر: آقای خسرو! مسائل مالی در زندگی جدی هستن... گذشت اون دورانی که بگی اگه منو دوست داری با من روی یه زیلو زندگی کن... سوپرمارکت پول میخواد... خشکشویی پول میخواد ، مدرسه بچه، بیمارستان و ...
آتش بس 2 / تهمینه میلانی
کلیپ ـشُ پیدا نمیکنم... یه قسمت از آتش بس 2 هستش
این آهنگایی که بچه ها توصیه میکنند رو حتما بگوشید
مثلا "دریا - امین رستمی" رو که رفیقمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معرفی کرد عالی بود و براحتی ازش گذشته بودم
یا همین آهنگ " احساسی - مهدی احمدوند "هم خوبه و گوشنواز که @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو کرد
+ " چشای مست - سینا شعبانخانی " @ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از همگی
مورد داشتیم
پسره اومده تو گروه نوشته:
سلام بکس....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره گفته:
سلامبکــ.یر:|||
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)