نوشته اصلی توسط azade ✔ دست شما مرسی
azade, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow بیزارم از پاییز ، از تموم روزاش ، مخصوصا غروباش تا پاییز خیلی راهه ، دادا میلاد تو اراک آفرقای جنوبی ساکن هستی که هوای پاییز داری الان؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, R A S O O L
نوشته اصلی توسط special ببینم یه کار می کنید امشب اسم یوزرمو عوض کنم ما خاصیم خاصصص اتفاقا ما یه مستر اسپیشال داشتیم مسدود شد =)) زیادی خاص بود =))
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط special ببینم یه کار می کنید امشب اسم یوزرمو عوض کنم ما خاصیم خاصصص برو عوض کن دیگه مسخرشو در اوردی این خاص فایده نداره.. برو خودت باش و خاص
ویرایش توسط MaMaTiR : 05-28-2015 در ساعت 01:42 AM
نوشته اصلی توسط azade برو از خدا بترس بروووووووو نام کاربریتو درست کن چند سالی هست که همه جا همینه اسم کاربریم.. علاقه 2 طرفه ای بین ما حاکم شده
نوشته اصلی توسط MrCrow اون موقع که من خاص بودم شما عام هم به حساب نمیومدی کی خاص بودی؟
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss تا پاییز خیلی راهه ، دادا میلاد تو اراک آفرقای جنوبی ساکن هستی که هوای پاییز داری الان؟ اراک تخیلی ترین آب و هوا رو داره آفتاب زده بارون میاد ابر نیست بارون میاد یه دفعه باد شدید میاد شباش عین روز روشن اصلا اینجا یه پارک ارم به حساب میاد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
من برم دیگه سریال نگاه کنم اینم تقدیم به آزاده خانم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
adel_13, azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 من برم دیگه سریال نگاه کنم اینم تقدیم به آزاده خانم برو شلوغ نکن
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط special کی خاص بودی؟ اون موقع که فیروز کریمی پاس رو قهرمان آسیا کرد
mojtaba00222, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 66 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 66 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن