ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است
خواستهی ما جمعه ناهار پلو و کباب است
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
میگم که ارزشش رو نداره چه میفهمن ملت
آره بابا کلا ریده شده توش منم همینطوری میرم وگرنه آخرین بازی که تموم کردم gtav بوده.... تو آخرین بازدید اسفند بود گمونم هروقت وارد میشدم یه سر به صفحت میزدم
من فکر کردم با من مشکل داری وگرنه تا حالا باهات تماس میگیرفتم تلگرام دارم اون به کنار باید باهات تلفنی بحرفم اینطوری نمیشه
شمارت مگه همون 0525 نیست آخرش؟
اصن طلبید یه نخ ماربلو رو دودش بکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیدی چقدر حسوده ، بازم داره میمیره
حالا واسا اومدین انزلی اگه گذاشتم پیمان چیزی برداره ، هر کی هر چی دلش خواست برداره آما پیمان ، یک شوپنهاوری نشونش بدم حالا بشین و ببین
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
نکبت چه مشکلی ؟ آره همونه هنوز شمارم، میرفتم تراشکاری این مدت تو شرکت گداختار از صبح ساعت 7 تا 5 غروب کیونم پاره میشد
یه سره سرپا پای دستگاه وای میستادم اون مواقعی هم که میومدم باران بیشتر با گوشی میومدم البته یه سری تاپیک آلبوم زدم اگه دیده باشی
به فاک رفتن نرسیدم اصن بیام برسم بهشون همون موقع بود دقیقاً که مشغول به کار شدم که دیگه سره یه سری مسائل زدم بیرون از شرکت
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
زنا واقعا دیگه دارن شورشو در میارن ، چرا نباید زنمونو با کمربند بزنیم؟فردا پسفردا بگید جورابامونم خودمون بشوریم دیگه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
+99
روزی شیخی به یک گدا رسید
اما گدا به شیخ نرسید .
بنابراین شیخ مقام اول را کسب کرد و گدا دوم شد..
تا مسابقاتی دیگر خدا یارو نگهدارتون
ﻻﻑ ﺟﺪﯾﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ " مدیر گروه " ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭﻟﯽ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﮑﺮﺩﻡ !!!!!!!
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)