نوشته اصلی توسط Peyman این نظمتو ببر برای توافق هسته ای به درد میخوره ... کل مشکلشون همین نداشتن نظمه اتفاقا بهم پیشنهاد شد ولی سرم شلوغ بود نرفتم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaSiHa صحنه را دیدم هـــــــــــــــــــعی... آه عمیق
azade, Malware, MaSiHa, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 حالا نمیشه شماره موبایل رییس یاهو رو بدم رییس یاهو که موبایل نداره
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
azade, Malware, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman تو خسته میشی ... ایر خودش میفرسته اطلاع رسانی من سریع تر و دقیق تره
نوشته اصلی توسط Peyman رییس یاهو که موبایل نداره من که دارم
نوشته اصلی توسط pirana نه دادا اون سیستم اطلاع رسانی ایمیلی برچیده شده حتما حتما رسول باید آدرس جدیدُ بهش برسونه مثلا ایمیل بده ، کاربر گرامی ... ضمن اینکه آدرس جدید اینه ...حال خودت چطوره هانی ؟؟ خب سایت الان کم میپوکه ... این رسول دق میکنه تا ایمیل بفرسته
نوشته اصلی توسط Peyman مثلا ایمیل بده ، کاربر گرامی ... ضمن اینکه آدرس جدید اینه ...حال خودت چطوره هانی ؟؟ خب سایت الان کم میپوکه ... این رسول دق میکنه تا ایمیل بفرسته شما نگرا اونش نباش من کارمو بلدم
نوشته اصلی توسط Peyman من از اینکه نتونستم حس فضولیمو کنترل کنم پشیمانم الان یه کاری میکنم از سرت بپره...
azade, Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 اتفاقا بهم پیشنهاد شد ولی سرم شلوغ بود نرفتم حتما برو ، آینده ی جوونای مملکت دستته
نوشته اصلی توسط Peyman نوید میخواستم یه چی بذارم اینجا ، دیدم تو هستی ، منصرف شدم نمیخوام با فشارت بازی کنم صبر کن ماه رمضون بذار... باز اون تاپیکتُ راه اندازی کن و...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن