دختر همسایه دوران کودکی، توی فیسبوک زده ازدواج کرده. زیرش تبریک میگم. پیام میفرسته که ازدواج نکردم برای فرار از شر مزاحمین بود.
همین
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
شما یادتون نمیاد ما می خواستیم مخ دختر همسایه رو بزنیم از تو تراس کاغذ مچاله می کردیم می انداختیم تو حیاطشون باز می کرد می خوند میشد عشق.
قبلنا یه دختر همسایه بود که نذری میآورد، آدم سریع عاشقش میشد. ولی حالا چی؟ دهکده جهانی. آواتار. فوتوشاپ. اینستاگرام. فیسبوک. همهخوشگل.
گاهی یه پسگردنی از صدتا نصیحت بهتره
✏مردی در قطار نشسته بود با سه بچه شیرخواره در بغلش
������خانمی گفت : حتما زنتان سه قلو زاییده به شما تبریک میگویم
������✏مردک گفت :
✏ نه بابا من یک کارخانه کاند..وم سازی دارم
این سه تا بچه را سه تا از مشتری های ناراضی
به عنوان خسارت جنس نامرغوب به ما بر گشت دادن
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺭﺳﺎﻟﻪ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪم
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺍﮔﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ،
ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺷﺮﻋﯽ ﺍﺳﻼﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺑﺮﮔﻪ a4 ﺟﺎ ﻣﯿﺸﺪ
زیباست حتما بخونین دوستان لازمه همه جا پخش شه...
این قسمت:به ک.ی.رم...
.
.
از حمام گرم لذت نمیبری؟؟؟
به ک.یر.م.. زمان ما باید میرفتیم گرمابه اونم چند تا خیابون اونورتر...
.
از کارتون راضی نیستین؟؟؟
به ک.یر.م.. زمان ما کار میکردیم و آخرش هم یه چوب هم میکردن تو کیو.نمون...
.
از اینکه خانوادت واست تبلت یا گوشی مدل بالا نخریدن ناراحتی؟؟؟
به ک.یرم...! زمان ما مامان باباهامون بعد از کلی گریه و زاری واسمون یه شمشیر و تفنگ پلاستیکی میخریدن آخرش هم با همونا میگرفتن میزدنمون...!
.
از بازی های تکراری و اینترنت و فیسبوک و وایبر و تلوزیون و ماهواره و..خسته شدین و حوصلتون سر میره؟؟؟
به ک.یرم... زمان ما از این ک.سشعرا نبود دور هم جمع میشدیمو تیله بازی و کارت بازی و از اینجور ک.سشعرااا بازی میکردیم و آخرش هم میشستیم با تخما..مون ور میرفتیم...
.
میخورین و میخوابین و میگوزین و راه میرین و بازم ناراحتین؟؟؟
به کی.رم.. زمان ما اگه پامونو جلو بزرگترامون دراز میکردیم با لگد میکوبوندن تو تخ.مامووون...
.
دوست پسر یا دوست دختر نداری؟؟یا مثلا از دوست پسر یا دوست دخترت لذت نمیبری و دختره نمیاد بهت ک.س و ک.ون بده؟؟؟و یا از اینکه باهاش س.ک.س نداری میرنجی؟؟
یا مثلا فیلم سک.سی برازرس(بانو الکس.یس و اون یارو کچله..دیو..ث خوب ***.ایی میکنه ها...!) لذت نمیبری؟؟؟
به ک.ی.رم.. زمان ما یه دختریو نشون میکردیم و باهاش هفته ای دو سه دفعه نامه بازی میکردیمو با همون نامه میرفتیم تو خونه باهاش ج.ق میزدیم..
اگه مامان باباهامون میفهمیدن با کسی دوست شدیم 10 روز تو انباری زندانیمون میکردن..
و......خیلی چیزهای دیگه هم هست که چون مطالب زیاد میشه نمیگم..
.
آره دیو.ثا اینجوریاست..
هميشه تو زندگيتون تغييير ايجاد كنيد...
مثلا من الان
رو تلويزيون نشستم دارم مبل نگاه ميكنم..!!!!!!:)))))
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)