صفحه 366 از 3874 نخستنخست ... 2663163563643653663673683764164668661366 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,651 به 3,660 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    من دیگه برم بخوابم ، فرداتون پر از امید و دلخوشی رفقای جان
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق کم پیدامون
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دلم واسه شر و رو گفتن باهات تنگ شده
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق پیدات نیستا ، امیدوارم مشکل پیش نیومده باشه مثل دفعه قبلی
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوست کم پیدا
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آ شیخ که شدید کم پیدا شده ؛ دلش شاد باشه
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آخر نفهمیدیم آی دیت چی بود
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تی بلبا می سر
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عاقا عباس گل و گلاب
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] الهی عاشق دختری بشی که بوتیک داشته باشه
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق لاوتم
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مینا خانوم دوست داشتنی که بودنت شور و حال تاپیکه
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بازم مرسی ممد face the sun . . .
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که فکر کنم الان تو مسافر گیلان من باشی ، سفرت بی خطر ، خواهشا فقط به طبیعت که رفتین آشغال نریزین و شاخه ها رو نشکونین

چقدر رفیق جان هستشا ، دهنم صاف شد

عشقی داش

منم همینطور

2. 7 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    والا تازه شام خوردم یکم موندم بره پایین بعد بکپم ، الان دیگه برم که چشام سنگین شده

خیلی عشقی حسین جان ، دلتنگتیم بشدت

دوستام من برم که خواب صدایم میزند ...
    همچنین

شب و روزت خوش داش

4. 6 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] الهی عاشق دختری بشی که بوتیک داشته باشه
    از من گذشته دیگه بخوام عاشق کس بشم ....
    ولی بوتیک دار پیدا کردم حتما بهت معرفیش میکنم که کارتو وسعت بدی

عشقی کاکا
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

6. 6 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    دوستان گرام ، من وقت ندارم ، شما از طرف من از عمه ی استادی که یک شبه پلان میخواد پذیرایی کنین ....
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

8. 8 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    من دیگه برم بخوابم ، فرداتون پر از امید و دلخوشی رفقای جان
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق کم پیدامون
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دلم واسه شر و رو گفتن باهات تنگ شده
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق پیدات نیستا ، امیدوارم مشکل پیش نیومده باشه مثل دفعه قبلی
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوست کم پیدا
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آ شیخ که شدید کم پیدا شده ؛ دلش شاد باشه
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آخر نفهمیدیم آی دیت چی بود
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تی بلبا می سر
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عاقا عباس گل و گلاب
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیق لاوتم
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مینا خانوم دوست داشتنی که بودنت شور و حال تاپیکه
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بازم مرسی ممد face the sun . . .
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که فکر کنم الان تو مسافر گیلان من باشی ، سفرت بی خطر ، خواهشا فقط به طبیعت که رفتین آشغال نریزین و شاخه ها رو نشکونین

چقدر رفیق جان هستشا ، دهنم صاف شد
    ای بابا یکی از جانا جا موند که
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دادا دوست داریم

در آخر از خانواده محترم رجبی هم کمال تشکر رو دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    میخوای بری مکه؟
    نع میخواستم برم بخوابم

نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها

عشقی داش

منم همینطور

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    از من گذشته دیگه بخوام عاشق کس بشم ....
    ولی بوتیک دار پیدا کردم حتما بهت معرفیش میکنم که کارتو وسعت بدی

عشقی کاکا

اصولا کسایی که اینطوری میگن در اولین فرصت عاشق میشن ، حالا ببین ...
    راحته که تو لاین بگرد دخترایی که اسمشون به صابر نزدیک باشه احتمالا بوتیک دارن ...
    فدا بشم
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

10. 8 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    مشکل از اونجا شروع شد که،
    لکه روی پیشونی ارجحیت پیدا کرد به محتوای توی پیشونی!!!...

12. 12 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

مردم برای اینکه خود محاکمه نشوند در محاکمه کردن شتاب می کنند!
    ‫‏آلبر کامو‬

14. 12 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ﺑﺎ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣــ.ﻤﻪ ﺭﻭﺯه ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ
    ﻧﻪ ﮔﺮﺳﻨﮕﻴﺖ ﺑﺮ ﻃﺮﻑ ﻣﻴﺸﻪ ﻧﻪ ﺗﺸﻨﮕﻰ
    ﺩﻭﺩ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ
    ﮔﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﻙ ﻏﻠﻴﻈﻢ ﻧﺪﺍﺭﻩ
    ﻭﻗﺘﻴﻢ ﻣﻴﺨﻮﺭﻯ ﭼﻴﺰﻯ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨﻰ
    ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻛﻪ ﻣــ.ﻤﻪ ﻣﻴﺨﻮﺭﻯ ﻏﻴﺒﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻰ
    ﻓﻜﺮﺕ ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍﺱ ﻛﻪ ﭼﻰ آﻓﺮﻳﺪﻩ؟ ﺷﻜﺮشم ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﻴﺎﺭﻯ؟ ﺩﻳﺪﻯ؟ ﺛﻮﺍﺑﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﺎﺯﻩ
    گفتم نزدیک ماه رمضونه،شاید به دردتون بخوره

16. 11 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ببین اسکول . . .
    اونی که تو واسش بال بال میزنی. . .من بابام پمپ بنزین داره
    .
    چه ربطی داشت
    نمیدونم در کل خواستم بگم
    به ارواح حدم نیستی در جدم

No pv
    ناموسن هولم نکنید بلدم
    ولی در کل من شاخم

راستی یادم رفت بگم
    هـــــــــــه...!!!!

18. 11 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    جهنم هر كس آنجايي است كه
    حرف او را نفهمند.
    - آلبرت انيشتن

20. 13 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 366 از 3874 نخستنخست ... 2663163563643653663673683764164668661366 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع