صفحه 369 از 3874 نخستنخست ... 2693193593673683693703713794194698691369 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,681 به 3,690 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    اگر پیمان را بودش میلی ، چرا لاین دختر همسایه را بلاک کرد خیلی ؟؟؟
    یکی از فانتزیام اینه که دختر همسایتون تو لاین مخ رسول رو بزنه بعد رسول رو بتیغه بعدش با پولی که تیغیده از رسول یه بوتیک بزنه و یه برند بزنه که تو خاورمیانه از همه برندها بالاتر باشه اسم برندشم بزاره کوشی بشه رقیب برند گوچی بزن دهن استکبار جهانی و سلطه جهانی غرب رو سرویس کنه ، بعد اینا به کنار بیاد بگه پیمان بیا چندتا عکس از بوتیکهای زنجیره ای من بگیر بزار تو تاپیک با جنبه ها دهن صابر هم سرویس شه پیمان هم با همراه کمال این میل رو قبول بکنه بعد بری ببینی حسین داره واسه دختر همسایتون فروشندگی میکنه و داره به مینا جنس میفروشه آما مینا بعد از شیش ساعت پرسیدن انواع تیشرت ها آخر سر با نامردی تمام از اون نامردیا که نمیشه وصفش کرد هیچی نخره (حالا ممکنه بعدا یه فایل صوتی واسه حسین بفرسته به این مضمون که ببخش نامرد بازی در آوردم و اینا )
    بعد تو عکسو بیای بزاری تو این تاپیک و داغ رسول تازه بشه و دیگه از همه زنای شاغل بدش بیاد و دو تا فوش خوب بده به عمه دختر همسایتون ، بعد عمه نوید حسین رو تو عکس ببینه عاشق چاک سینه ی حسین بشه و پیشنهاد بی شرمانه به شیخ بده بگه منو طلاق بده وگرنه بهت خیانت میکنم ، شیخم بگه حتا سر سوزن هم فکرشو نکن به هیچ وجه مِن الوجوه (فک کنم اشتباه نوشتمش) امکان نداره طلاقت ندم و عمه نوید بره با حسین عروسی بکنه و دخی مینا بیاد تو مجلس حسین و عمه نوید گیتار بزنه بایلاندو بخونه به حدی که انریکه بیفته به پای دخی مینا بگه من اسپانیایی هستم من خاک پای همه ایرانیا هستم و اینا و خیلی حرفای دیگه ، آتی و آزاده هم با هیکل گردشون که شبیه توپ هستش محفل رو سرد کنن طوری که شاهین بگه بشینین تا شوتتون نکردم ؛ تو هم همونجا احساساتی بشی بگی دختر همسایه جان ، عشقم میشی؟
    اونم بگه په فک کردی اون همه گل رو کی مینداخت تو حیاطتون ، شیفتت بودمو هستمو خواهم بود ؛ بعد تو بفهمی که پول اون گلها رو هم از رسول تیغیده ...
    پوریا جونم هم بیاد دست عارمین رو بگیره و کلی عشوه بریزه با حال ندارش و دل ناشاد میلاد رو شاد بکنه ...
    نمیخواستم بگم ولی میگم نوید یه پورشه از عمش واسه جوش آوردن این وصلت سلفیده
    منم برم یه گوشه بشینم و یه ماربلو کــ.ون قرمز آتیش کنم فک کنم به خیلی چیزا و بگم . . .

پ.ن آخر داستان رو پایان باز هستش ، که واسه این پایان باز جایزه بهترین پایان باز رو از اصخر فرهادی گرفتم .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

@Amme Navid
    @Dokhtare Hamsaye Peyman Ina
    ویرایش توسط rebasss : 06-04-2015 در ساعت 03:07 PM
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

2. 14 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
    فکر خوبیه ولی یه مصیبتی که هست غیر از شامپو چیز دیگه نمی تونم بخرم ! تو اولین خرید هم که اصلا نمیشه کاری کرد ! بدبختی دیگه اینه که شهر ما خیلی کوچیکه تکون بخوری فرداش تابلو میشی باید تحت تدابیر شدید امنیتی اقدام کنیم

شامپو ، رنگ مو ، ژل ، تافت ، چسب ، واكس مو هر دفعه يكيشو بخر

نقل قول نوشته اصلی توسط azade نمایش پست ها
    ♡ عـــــ❤ــزیـــزمــ ♡
    فدات خانمي

نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    بچه خوشگل؟

كوفت

نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    یه طوری از همه یاد میکنی مثکه میخوای کجا بری... کرج 2قدم راهِ پسفردا هم نتت وصل میشه میای پیشمون
    بعد امتحانات

نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها

2ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ :
    ﺑﭽﻪ ﻫﺎ x ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
    آتی : 23.5
    آزاده : 23.5
    دخی مینا : 23.54
    .
    .
    ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ :
    ﺑﭽﻪ ﻫﺎ x ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
    پیمان:574
    شیخ: 0.29
    رسول :138-
    نوید : كدوم x حاجي؟؟؟ مگه ضربدر نبود؟

پیمان از این شاهکارا بزن استاد کف کنه ، پنجره تمام قد واسه مستراح

اينجا كه ادم يادش ميره براي چي رفته اون تو

4. 8 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    یکی از فانتزیام اینه که دختر همسایتون تو لاین مخ رسول رو بزنه بعد رسول رو بتیغه بعدش با پولی که تیغیده از رسول یه بوتیک بزنه و یه برند بزنه که تو خاورمیانه از همه برندها بالاتر باشه اسم برندشم بزاره کوشی بشه رقیب برند گوچی بزن دهن استکبار جهانی و سلطه جهانی غرب رو سرویس کنه ، بعد اینا به کنار بیاد بگه پیمان بیا چندتا عکس از بوتیکهای زنجیره ای من بگیر بزار تو تاپیک با جنبه ها دهن صابر هم سرویس شه پیمان هم با همراه کمال این میل رو قبول بکنه بعد بری ببینی حسین داره واسه دختر همسایتون فروشندگی میکنه و داره به مینا جنس میفروشه آما مینا بعد از شیش ساعت پرسیدن انواع تیشرت ها آخر سر با نامردی تمام از اون نامردیا که نمیشه وصفش کرد هیچی نخره (حالا ممکنه بعدا یه فایل صوتی واسه حسین بفرسته به این مضمون که ببخش نامرد بازی در آوردم و اینا )
    بعد تو عکسو بیای بزاری تو این تاپیک و داغ رسول تازه بشه و دیگه از همه زنای شاغل بدش بیاد و دو تا فوش خوب بده به عمه دختر همسایتون ، بعد عمه نوید حسین رو تو عکس ببینه عاشق چاک سینه ی حسین بشه و پیشنهاد بی شرمانه به شیخ بده بگه منو طلاق بده وگرنه بهت خیانت میکنم ، شیخم بگه حتا سر سوزن هم فکرشو نکن به هیچ وجه مِن الوجوه (فک کنم اشتباه نوشتمش) امکان نداره طلاقت ندم و عمه نوید بره با حسین عروسی بکنه و دخی مینا بیاد تو مجلس حسین و عمه نوید گیتار بزنه بایلاندو بخونه به حدی که انریکه بیفته به پای دخی مینا بگه من اسپانیایی هستم من خاک پای همه ایرانیا هستم و اینا و خیلی حرفای دیگه ، آتی و آزاده هم با هیکل گردشون که شبیه توپ هستش محفل رو سرد کنن طوری که شاهین بگه بشینین تا شوتتون نکردم ؛ تو هم همونجا احساساتی بشی بگی دختر همسایه جان ، عشقم میشی؟
    اونم بگه په فک کردی اون همه گل رو کی مینداخت تو حیاطتون ، شیفتت بودمو هستمو خواهم بود ؛ بعد تو بفهمی که پول اون گلها رو هم از رسول تیغیده ...
    پوریا جونم هم بیاد دست عارمین رو بگیره و کلی عشوه بریزه با حال ندارش و دل ناشاد میلاد رو شاد بکنه ...
    منم برم یه گوشه بشینم و یه ماربلو کــ.ون قرمز آتیش کنم فک کنم به خیلی چیزا و بگم . . .

پ.ن آخر داستان رو پایان باز هستش ، که واسه این پایان باز جایزه بهترین پایان باز رو از اصخر فرهادی گرفتم .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

@Amme Navid

فانتزياتو قربون

كلا نميخواي بيخيال شي ديگه

6. 7 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    فانتزياتو قربون

كلا نميخواي بيخيال شي ديگه

نه راه نره
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

8. 7 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آمریکا دوهزار سال است که ما را استعمار کرده است !!!
    (دیدار با دانشجویان خط امام پس از تسخیر سفارت)
    این صدام که می گوید مسلمان است ، از همانهایی است که با سید الشهدا حرکت کردند و آنها را به تفنگ(!) بستند !!!
    (کتاب کوثر/ دفتر حفظ و نشر آثار)
    اسلام حداقل مجازات راهزنان هوایی را اعدام قرار داده !!!!
    اگر مردی با زنی جماع(***) کند به این گمان که وی همسرش است !!!!! احتیاط واجب آن است که کفاره بدهد !!!!
    (توضیح المسائل خمینی)
    بر کسی که خود را کشته کفاره واجب نیست !!!!!!
    (توضیح المسائل خمینی)
    معامله و خرید و فروش موسیقی حرام است مگر آهنگی که اخیرا به مناسبت شهادت آقای مطهری ساخته اند
    (سخنرانی جماران / کتاب کوثر)
    ملت عزیز عراق ما برای نجات شما آمده ایم. برادران خود را کمک کنید که فردا خیلی دیر است
    (خطاب به مردم عراق / 22 رمضان 1402)
    مهمترین چیزی که مغز جوانها را خراب می کند و به فساد و هرزگی می کشاند ، موسیقی است. موسیقی خیانت به مملکت است !!!
    می گویند مغزها فرار می کنند . به جهنم که فرار میکنند. چه بهتر که این مغزهای پوسیده فرار کنند. ما علم و دانش غربی نمی خواهیم. اگر شما هم فکر میکنید که اینجا جایتان نیست فرار کنید. راه باز است
    همه ی گرفتاری های ما از دانشگاههاست. هر چه می کشیم از طبقه ای است که ادعا می کند روشنفکریم حقوق دانیم دانشگاهی هستیم
    ما اساتید دانشگاهی میخواهیم که رو به شرق و غرب نداشته باشند. آتاتورک نباشد ، تقی زاده هم نباشد !
    دانشگاه باید دانشگاه باشد، دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست!

(خمینی)

10. 10 کاربر مقابل از mehdy1360 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بعد تو عکسو بیای بزاری تو این تاپیک و داغ رسول تازه بشه و دیگه از همه زنای شاغل بدش بیاد و دو تا فوش خوب بده به عمه دختر همسایتون ، بعد عمه نوید حسین رو تو عکس ببینه عاشق چاک سینه ی حسین بشه و پیشنهاد بی شرمانه به شیخ بده بگه منو طلاق بده وگرنه بهت خیانت میکنم ، شیخم بگه حتا سر سوزن هم فکرشو نکن به هیچ وجه مِن الوجوه (فک کنم اشتباه نوشتمش) امکان نداره طلاقت ندم و عمه نوید بره با حسین عروسی بکنه و دخی مینا بیاد تو مجلس حسین و عمه نوید گیتار بزنه بایلاندو بخونه به حدی که انریکه بیفته به پای دخی مینا بگه من اسپانیایی هستم من خاک پای همه ایرانیا هستم و اینا و خیلی حرفای دیگه ،
    آتی و آزاده هم با هیکل گردشونکه شبیه توپ هستش محفل رو سرد کنن طوری که شاهین بگه بشینین تا شوتتون نکردم ؛ تو هم همونجا احساساتی بشی بگی دختر همسایه جان ، عشقم میشی؟

@Amme Navid
    استارت داستانت خوب بود ولی از یه جایی به بعد خسته شدی ...
    یه نکته اینکه من برای بابام عکاسی تبلیغات نمیکنم چه برسه به این ایکبیری
    بقیه نکته ها رو بیخیال ولی یه سوال ، تو از کجا میدونی هیکلشون شبیه توپ گرده ؟؟؟ ماشاا... آمار همه ی بچه ها رو داریااااا
    نکته ی دیگه اینکه مگه این عزیزان کولر هستن که محفل رو سرد کنن ؟؟؟ معمولا گرم میکنن ولی باید یه اشکال فنی داشته باشن ... شایدم اسپلیت تشریف دارن که هم گرم میکنن و هم سرد ....
    و من ا... توفیق
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

12. 8 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdy1360 نمایش پست ها
    آمریکا دوهزار سال است که ما را استعمار کرده است !!!
    (دیدار با دانشجویان خط امام پس از تسخیر سفارت)
    این صدام که می گوید مسلمان است ، از همانهایی است که با سید الشهدا حرکت کردند و آنها را به تفنگ(!) بستند !!!
    اسلام حداقل مجازات راهزنان هوایی را اعدام قرار داده !!!!
    اگر مردی با زنی جماع(***) کند
    به این گمان که وی همسرش است !!!!! احتیاط واجب آن است که کفاره بدهد !!!!
    (توضیح المسائل خمینی)
    بر کسی که خود را کشته کفاره واجب نیست !!!!!!
    (توضیح المسائل خمینی)
    معامله و خرید و فروش موسیقی حرام است مگر آهنگی که اخیرا به مناسبت شهادت آقای مطهری ساخته اند
    (سخنرانی جماران / کتاب کوثر)
    ملت عزیز عراق ما برای نجات شما آمده ایم. برادران خود را کمک کنید که فردا خیلی دیر است
    (خطاب به مردم عراق / 22 رمضان 1402)
    مهمترین چیزی که مغز جوانها را خراب می کند و به فساد و هرزگی می کشاند ، موسیقی است. موسیقی خیانت به مملکت است !!!
    می گویند مغزها فرار می کنند . به جهنم که فرار میکنند. چه بهتر که این مغزهای پوسیده فرار کنند. ما علم و دانش غربی نمی خواهیم. اگر شما هم فکر میکنید که اینجا جایتان نیست فرار کنید. راه باز است
    همه ی گرفتاری های ما از دانشگاههاست. هر چه می کشیم از طبقه ای است که ادعا می کند روشنفکریم حقوق دانیم دانشگاهی هستیم
    ما اساتید دانشگاهی میخواهیم که رو به شرق و غرب نداشته باشند. آتاتورک نباشد ، تقی زاده هم نباشد !
    دانشگاه باید دانشگاه باشد، دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست!

(خمینی)

بابا بيخيااااااااااااااال فقط بگيد آدم كجا سرشو بكوبه

ياد افاضات يكي از اين فضلا افتادم كه " اگه زلزله شد و سقف ريخت رو طبقه زيرين و عمه شما اون زير بود و خاكبرسري شد زنا محسوب نميشه" ... بابااااااااااااااا يكي نيست بگه آخه تو اون هيري ويري همه فكر مرده و زنده شونن كي به اين چيزا فكرش ميرسه بعدشم با كي ؟ با مُرده ؟آواره ها ريخته رو سر يارو ، اي خدااااااااااا ديگه خودت ظهور كن

14. 7 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    استارت داستانت خوب بود ولی از یه جایی به بعد خسته شدی ...
    یه نکته اینکه من برای بابام عکاسی تبلیغات نمیکنم چه برسه به این ایکبیری
    بقیه نکته ها رو بیخیال ولی یه سوال ، تو از کجا میدونی هیکلشون شبیه توپ گرده ؟؟؟ ماشاا... آمار همه ی بچه ها رو داریااااا
    نکته ی دیگه اینکه مگه این عزیزان کولر هستن که محفل رو سرد کنن ؟؟؟ معمولا گرم میکنن ولی باید یه اشکال فنی داشته باشن ... شایدم اسپلیت تشریف دارن که هم گرم میکنن و هم سرد ....
    و من ا... توفیق

حالا صبر كن ميان سرد و گرمُ نشونت ميدن منم كه ديگه گفتن نداره خودش با مثال توضيح داد

16. 7 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    جوري شده كه هي سريالهاي فارسي 1 و Gem تي وي رو مي بينيم بنيان خانوادمون سست ميشه
    دوباره ماه رمضون مياد سريالهاي ماه رمضوني مي بينيم بنيان خانوادمون سفت ميشه ...

خدا شاهده بنيان خانوادمون گوگيجه گرفته از بس شل و سفت شده !!!

18. 12 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    كسي هرگز نميداند چه سازي ميزند فردا
    چه ميداني تو از امروز
    چه ميدانم من از فردا
    همين يك لحظه را درياب كه فردا قصه اش فرداست

20. 12 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 369 از 3874 نخستنخست ... 2693193593673683693703713794194698691369 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع