.Ehsan., azade, erfan1373g, fullman, marshall, moein, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
.Ehsan., azade, erfan1373g, fullman, marshall, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
.Ehsan., azade, fullman, marshall, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
.Ehsan., azade, marshall, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط special سوته دلان رفتید شما؟ خیلی خوبه هرکی مهمون می کنم میبرم اونجا البته وقتایی که برنامه شام نیست نه نرفتم تو هفت حوضه؟
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss
.Ehsan., abolfazl, azade, erfan1373g, marshall, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m نه نرفتم تو هفت حوضه؟ حواسم نبود واسه جووناست فقط آره قهوه خونست دیگه خیلی شیک خوبه البته غذا هم داره عصرونه و....
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط special حواسم نبود واسه جووناست فقط آره قهوه خونست دیگه خیلی شیک خوبه البته غذا هم داره عصرونه و.... منم جوونم ديگه مگر اينكه شناسنامه بخواد
نوشته اصلی توسط tandis_m خب بابا من حساب ميكنم بزرگي گفتن كوچيكي گفتن اصن مگه يه آب معدني چه ارزشي داره كه آدم مهموناشو برنجونه نه عزیزم من حساب میکنم آب شیر هم خیلی سالم تر از آب معدنیِ
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m منم جوونم ديگه مگر اينكه شناسنامه بخواد منکه قلیونی نیستم واسه محیطش میرم اما اگه قلیون می کشید برید حتما گبرگ شرقی که میای از هفت حوض اولین کوچه سمت راست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن