جمله ی "مردم چی میگن؟" یک تنه ریده به زندگی 75 میلیون ایرانی.
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
داداشم از سر جلسه ی کنکور اومد ازش پرسیدم:شیری یا روباه؟
گفت:هیچکدوم... احمدی ن.ژادم
بله دوستان داداشم ریده بود.
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
سلام عزيزان خسته نباشيد ر
این دخترا که میرن برنزه میکنن چرا سوتــ.ینشونو در نمیارن که یه دست بشه؟؟؟؟
والا به خدا به عشق شکلاتی باز میکنی میبینی وسطش وانیلیه
مسئولین رسیدگی کنن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و بقیه دوستان...
خیلی یهویی دلم خواست بیام ابراز احساسات کنم و برم!
!?Who Cares؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و بقیه دوستان...
خیلی یهویی دلم خواست بیام ابراز احساسات کنم و برم!
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)