نوشته اصلی توسط tandis_m واي نويد از خدا كه پنهون نيست از تو چه پنهون ذوق مرگ شدم وقتي ديدم هر چي نقل گرفته همه خوببببببب اصن روحيه گرفتم سر صبحي شکست شما موفقیت ماست شما که دیگه از وقتی صابر خان واست توضیح داد نقلی رو خراب نکردی
azade, mojtaba00222, rebasss, sooheilii, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دور از جون... اتفاقا من خیلی از شخصیت کسایی که کودک درونشون زیادی فعالِ خوشم میاد والا كودك درون من ديگه بيش فعاله آروم و قرار ندارم
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط pirana شکست شما موفقیت ماست شما که دیگه از وقتی صابر خان واست توضیح داد نقلی رو خراب نکردی چرا يه دونه تو تاپيك بغلي تركوندم
نوشته اصلی توسط tandis_m والا كودك درون من ديگه بيش فعاله آروم و قرار ندارم بیش فعال مال بچه های این دوره زمونس... ما اکه فعالیت بیش از حد میکردیم بهمون میگفتن تخم جن
نوشته اصلی توسط tandis_m چرا يه دونه تو تاپيك بغلي تركوندم خب دقت کن مادر من
نوشته اصلی توسط pirana بیش فعال مال بچه های این دوره زمونس... ما اکه فعالیت بیش از حد میکردیم بهمون میگفتن تخم جن من هر دفعه به اين كلمه بر ميخورم ياد يه فيلم كوتاه چند سال پيش ميوفتم
نوشته اصلی توسط pirana خب دقت کن مادر من خو خودش ميشه
نوشته اصلی توسط tandis_m من هر دفعه به اين كلمه بر ميخورم ياد يه فيلم كوتاه چند سال پيش ميوفتم تعریف میکنی؟ نوشته اصلی توسط tandis_m خو خودش ميشه
نوشته اصلی توسط pirana تعریف میکنی؟ آقا من یه حرفیه چندوقته میخوام بهت میگم هی یادم میرفت . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .نابوده اواتارتم
نوشته اصلی توسط tandis_m اخلاقشو بذار كنار پستاش ببين چه معجون شادي آوري ميشه براي كاربرا راست ميگي از دارو گذشته لامصب درمانه منو میگه ها نوشته اصلی توسط tandis_m واي نويد از خدا كه پنهون نيست از تو چه پنهون ذوق مرگ شدم وقتي ديدم هر چي نقل گرفته همه خوببببببب اصن روحيه گرفتم سر صبحي این خودش میتونه به تنهای سه تا دلیل ذیگه باشه برای اثبات بر نامرد بودنت نوشته اصلی توسط pirana شکست شما موفقیت ماست شما که دیگه از وقتی صابر خان واست توضیح داد نقلی رو خراب نکردی اگر در خیابان موقع رانندگی هم همینقدر خوب فاصله جانبی رو رعایت بکنی خیلی خوبه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
azade, mojtaba00222, pirana, sooheilii, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 227 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 227 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن