فردا تازه باید برم جواب بگیرم، بعد ببینم چمه.
شاید دوباره برگشتم به روزای اوج
:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?Who Cares؟!
من خیلی وقتا ساکتم سردم
وقتی که میرم تو خودم شاید
پاییز سال بعد برگردم
تو دائم از آینده می پرسی
من حال فردامم نمی دونم![]()
!?Who Cares؟!
نشست خبری رو.حانی در اثر گود برداری غیراصولی
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
پیرزنه با عروسش میره مجلس ختم خونه رو اشتباهی میرن صاحب خونه میگیره جفتشون میکــ*نه وقتی میان بیرون پیرزنه به عروسش میگه من تو رو نمیدونم اما من تا چهلمش میام ! خدابیامرزا چه رسم خوبی دارن
امار تاپیک شادی
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 14 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
آمار تاپیک با جنبه ها
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 5 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بعده این همه مدت آپ نشدن تاپیک یه عده هنوز میرن اونجا چطور متوجه نیستن جای تاپیک عوض شده![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
والا یه جور برنامه ریزی میکنن که بعده اتمام سریال دو هفته وقت داری بچه بکاری تا با شروع سریال بدنیا بیاد![]()
اعتراف کن از قصد جوله نبرده بودی ، اگه از قصد نبوده باید قبلا وقتی کسی خونه بوده باید حوله جا میزاشتی ، نه بگو شده جا بزاری وقتی کسی خونه بوده؟
امشب میام بگو ، یادداشت کن یادت نره
تی بلا می سر که میدونی چیه؟ یه چی تو همون مایه ها![]()
ما بیشتر تر رفیق
و وای به حال آنانی که اینها را دیدند و به گمراهیشان ادامه دادند.
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 219 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 219 مهمان ها)