نوشته اصلی توسط pirana پیر چــــــــــــــــی؟ اینم بزنید تنگ سیبیل خوشکلای پازل بندش دهنت سرویس حالا ما یه غلط املایی داشتیم تو باید انقدر گندش کنی ؟ مهم نیته
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow مهم نیست بریم سراغ ادامه ی مشاعره تو این فکر بودم که با هر بهونه یه بار آسمون بیارم تو خونه ای بابا آدم باشید دعوا کنید قهر کنید دیگه
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 دهنت سرویس حالا ما یه غلط املایی داشتیم تو باید انقدر گندش کنی ؟ مهم نیته به قول آغا : دیگه نباید خیلی کشش داد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow من کوکتل مولوتف گذاشتم مگه ندیدی دیدم نخواستم به روت بیارم
نوشته اصلی توسط MrCrow میخواییم جهانیش کنیم نوشته اصلی توسط tandis_m شانس بياري جوكش در نياد فردا از خواب پاشم ببینم همه جای نت پرشده از سوتی های من مثل امروز از خواب پاشدم دیدم کل سایت شده قضیه ی ماه عسل دیشب
نوشته اصلی توسط pirana ای بابا آدم باشید دعوا کنید قهر کنید دیگه دو چاوشیست هیچ وقت قهر نمی کنن
نوشته اصلی توسط Rasool24 دو چاوشیست هیچ وقت قهر نمی کنن فقط از حالتي به حالت ديگه در ميان
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 با kmp باز کردم مشکل داشت تو مشخصاتش طده بود صدای 5.1 نمیدونم شایدم مشکل از سیستم من بود دوباره X265 دانلود کردم درست شد فایل قبلی رو پاک کردی؟ با mpc باز کن قوی تر از km هست... رو نت ناسا نشستی؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 دو چاوشیست هیچ وقت قهر نمی کنن
نوشته اصلی توسط pirana فایل قبلی رو پاک کردی؟ با mpc باز کن قوی تر از km هست... رو نت ناسا نشستی؟ با گلنار جلو مانیتور نشسته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن