نوشته اصلی توسط pirana چی میگید شما 2تا؟ اینجا 2دقیقه پیش اذون دادن... 20:42... شما که صبم نیم ساعت زودتر time out میشید اذان صبح 3:59
Malware, pirana, rebasss
باع اینهمه به مهندس گفتم خودم یادم رفت ساعت 7و نیم هندوانه ببینم
Malware, MaMaTiR, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نوید اونجا چنده اذان؟ بانو مینا عرض ادب 4:33 20:42
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اندکی صبر من کاسه ی صبرم، این کاسه لبریزه نوشته اصلی توسط pirana چی میگید شما 2تا؟ اینجا 2دقیقه پیش اذون دادن... 20:42... شما که صبم نیم ساعت زودتر time out میشید همه چی به نفع شماس از اون طرف دیرتر میخورید از اینطرفم زودتر میخورید قبول باشه نوش جان
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نوش جان.. روضت قبول همچنین نوشته اصلی توسط MaMaTiR اذان صبح 3:59 من تازه 10دقیقه به 4 پامیشم خوراک گرم میکنم
Malware, MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana 4:33 20:42 چرا هم زودتر میخوری هم دیرتر میبندی
نوشته اصلی توسط Malware من کاسه ی صبرم، این کاسه لبریزه همه چی به نفع شماس از اون طرف دیرتر میخورید از اینطرفم زودتر میخورید قبول باشه نوش جان برو بزن به بدن دیگه روضت قبول
نوشته اصلی توسط Malware همه چی به نفع شماس از اون طرف دیرتر میخورید از اینطرفم زودتر میخورید قبول باشه نوش جان در عوض اینجا دمای هوا بالای 45 درجه ـس... اینم به نفع ماس؟ از شما هم قبول باشه
نوشته اصلی توسط pirana همچنین من تازه 10دقیقه به 4 پامیشم خوراک گرم میکنم نامردی این.. 1ساعت کمتر روضه میگیری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نوید اونجا چنده اذان؟ بانو مینا عرض ادب سلام حسين جون چطوري عزيزم؟
Malware, MaMaTiR, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 76 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن