نوشته اصلی توسط pirana سِلام بِچه ها... مو اومَدُم اومدی اومدی تو این همه پریشونی هام
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana خداوکیلی شما چه فکری درباره این پست میکنید؟ برداشت آزاده، میتونی هر جور دوس داری فکر کنی!
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana خوش باشی نه 2ساعت و نیم تاخیر داشت دعوامون شد توی فرودگاه یعنی له لهم آقو
نوشته اصلی توسط MrCrow اومدی اومدی تو این همه پریشونی هام تا بدونی هنوز یه دل شکسته ی با وفام
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware برداشت آزاده، میتونی هر جور دوس داری فکر کنی! من فکر میکنم روزانه و به صورت لاینقطع!!! (=پیوسته) داری با عکساش جـ*ـق میزنی و میتراوی مهتاب میدرخشی شب تاب... آخرشُ شاعرانه کردم واست فضات معنوی شه
نوشته اصلی توسط penhold قربونت برم قبول حق علی یارت پهلوون فضا معنوی داش مشتی شد ببخشید دیروز سریع رفتم و این پُستت رو ندیدم میبخشم... فردا بیا این پست رو ببین
نوشته اصلی توسط pirana من فکر میکنم روزانه و به صورت لاینقطع!!! (=پیوسته) داری با عکساش جـ*ـق میزنی و میتراوی مهتاب میدرخشی شب تاب... آخرشُ شاعرانه کردم واست فضات معنوی شه طرز فکرت محترمه!
نوشته اصلی توسط rebasss ینی الان شورت نپوشیدی؟ میخواست اندازه توپ بشه ولی سوزن زدم بادشو خالی کردم نه... شورتک پوشیدم خیلی زحمت میکشیا
نوشته اصلی توسط MrCrow درد من یکی دوتا نیست ادم بی درد گوشه قبرستون خوابیده
نوشته اصلی توسط rebasss من دیگه برم که خواب صدایم میکند شبتون آروم شب خوش دادا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن