نوشته اصلی توسط pirana ایران مهد دلیـــــــــــران ایران سرای شیـــــــــــران
!?Who Cares؟!
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware سعی کن دلیل بولد کردن رو در آخر هر متن توضیح بدی! چرا تو سعی نمیکنی یکم مفهوم واژه های درشت شده رو بهتر درک کنی؟
Malware, mojtaba00222, rebasss
از صفحه ی 773 داریم به صورت مداوم فک میزنیم
نوشته اصلی توسط pirana چرا تو سعی نمیکنی یکم مفهوم واژه های درشت شده رو بهتر درک کنی؟ دیگه ساعت 9 صبح درکی نمونده برام که بخوام بکنم!
نوشته اصلی توسط Malware اصن مجانیه نیاز به بلیط نیس، تو همون دم در حوله تحویل بده کمتر بزن که توانشو داشته باشی باشه خب من دم در بهشون خوش آمد میگم نوبت دهی ـشون میکنم با نظم و ترتیب میفرستم توی سالن تا وقتی که تو و مراعاتت هستید زدن چرا؟
نوشته اصلی توسط Malware نمیخوام، قبل افطار اگه میتونی نشون بده پیش از اذان که راه نداره اذون که زدن بیا افطار نکرده باهات افطار بکنم
نوشته اصلی توسط Malware ایران سرای شیـــــــــــران ایران همیشه جاویـــــــــــــدان
نوشته اصلی توسط Malware پیمان تو هم بیا زیاد ورجه وورجه نکن ... هوا گرمه تا غروب کف میکنی ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware از صفحه ی 773 داریم به صورت مداوم فک میزنیم من صفحه هام 40 تایی 2 3 صفحه ای بیشتر جلو نیومدیم
نوشته اصلی توسط pirana باشه خب من دم در بهشون خوش آمد میگم نوبت دهی ـشون میکنم با نظم و ترتیب میفرستم توی سالن تا وقتی که تو و مراعاتت هستید زدن چرا؟ اونم نیاز نیس، ازین گارد ریلای پلاستیکی میزاریم خودشون خود به خود به صف میشن، تو همون سعی کن حوله بدی انقدرم از زیر کار در نرو از خودت بپرس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 244 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 244 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن