نوشته اصلی توسط Malware دیگه ساعت 9 صبح درکی نمونده برام که بخوام بکنم! درکت را به من نده... درکت را به من نده لطفا
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اصلا باز نمیشه مهندس فقط واسه چاپیدن بیشتر مردم و گرفتن مجوز برای پلاک شدن خودروِ دقیقا مثل سیستم ترمز ضد قفل که همون عمل نکنه خیلی بهترِ نه معلومه که کاملاً با سیستم پیشرفته ی چاپیدن مردم آشنایی کامل داری
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman زیاد ورجه وورجه نکن ... هوا گرمه تا غروب کف میکنی ... ورجه وورجه واسه دیشب بود الان حتی حال نداره درک کنه
نوشته اصلی توسط pirana پیش از اذان که راه نداره اذون که زدن بیا افطار نکرده باهات افطار بکنم من فقط پیش از اذون اون هم در ایام ماه رمضان هستم اگه خواستی بگو آها... این یکی رو درک کردم
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware اونم نیاز نیس، ازین گارد ریلای پلاستیکی میزاریم خودشون خود به خود به صف میشن، تو همون سعی کن حوله بدی انقدرم از زیر کار در نرو از خودت بپرس باشه ولی به شرطی که وقتی نوبت خوندن من توی حموم شد تو تنها میهمان افتخاری من باشی... یعنی به من افتخار بدی و بدی بی شک تو دل به دادن نمیدی
نوشته اصلی توسط pirana ایران همیشه جاویـــــــــــــدان خو حالا
نوشته اصلی توسط penhold نه معلومه که کاملاً با سیستم پیشرفته ی چاپیدن مردم آشنایی کامل داری بالاخره یه عمرِ داریم چاپیده میشیم هرکس دیگری هم بود اوسا شده بود
نوشته اصلی توسط Malware من فقط پیش از اذون اون هم در ایام ماه رمضان هستم اگه خواستی بگو آها... این یکی رو درک کردم عزیزم تو ارزششُ داری که یه روز روزه ی واجب رو حرومت کنم اشکالی نداره پدر سوخته باریکلا...
نوشته اصلی توسط Peyman زیاد ورجه وورجه نکن ... هوا گرمه تا غروب کف میکنی ... قلیون در ماه مبارک؟! چشم
نوشته اصلی توسط pirana بالاخره یه عمرِ داریم چاپیده میشیم هرکس دیگری هم بود اوسا شده بود اوس نوید چرا اینقد دیر اذون مغرب میزنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 281 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 281 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن